Geldim kanka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geldim kanka
Metohemen bi siteye atalım batıralım yav bu puma bete atmak istmeyorum. yok ekran görüntüsü at falanda fistan
buyur dayu
Para isteme dicektim istedinbuyur dayu
Yeter meto yeter iflahimizi kuruttun s....tn bizi ??? vallah benim mefete papara yok onu da betasusa firlatiyorum simdi ?birisi bana 6 tl atabilirmi acaba ? maksibete yada gameofbete yatırayım
film izliom la ozelden msj geldi konuya yazdim bakmiom ki5 dk sonra burdalar @dodoyazyeter baksana selam bile vermiyo dayı adam
şu huyundan vazgeç artıkbirisi bana 6 tl atabilirmi acaba ? maksibete yada gameofbete yatırayım
ahahahahaPara isteme dicektim istedin
Kardes sadece hakki ariyorum yanlis anlama03:30 a kadar gelmezse @Dümenci Hoca kalan arkadaşlardan çekiliş yapın ona verin kanka adamlar haklı ben bu sefer gerçekten yatiyom hadi bb
Tamam dostum iyi geceler03:30 a kadar gelmezse @Dümenci Hoca kalan arkadaşlardan çekiliş yapın ona verin kanka adamlar haklı ben bu sefer gerçekten yatiyom hadi bb
Sen rahatsız misin
bu arkadaşın paparası yok zaten başkasına attırıyo o şansını deniyo kazanırsa paylaşıyolar03:30 a kadar gelmezse @Dümenci Hoca kalan arkadaşlardan çekiliş yapın ona verin kanka adamlar haklı ben bu sefer gerçekten yatiyom hadi bb
Niye rahatsiz olam kardes ilk kez roll olmuyor boyle bi kural varsa soyleSen rahatsız misin
Ilginc isler mkbu arkadaşın paparası yok zaten başkasına attırıyo o şansını deniyo kazanırsa paylaşıyolar
Kardeşim özelden bsey soruyorsun ifşa yapar gibi ulu orta paylasiyorsun , etkinlik sahibi dedi zaten diyeceğini adminlere ne adamın parası istediğini yaparNiye rahatsiz olam kardes ilk kez roll olmuyor boyle bi kural varsa soyle
kanka su 3 kişiden çeksinler gene sana cıkmaz emin olIlginc isler mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!