Adamlar yapiyo admin de yapiyorkardesimde kupon yapanlar kuponu tutturamiyor ki daha ne yapsinlar.Ya yokmu şöyle paralı forum oraya tasinsak adminleri bol bol spnsor olucak bı forum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamlar yapiyo admin de yapiyorkardesimde kupon yapanlar kuponu tutturamiyor ki daha ne yapsinlar.Ya yokmu şöyle paralı forum oraya tasinsak adminleri bol bol spnsor olucak bı forum
Ya yokmu şöyle paralı forum oraya tasinsak adminleri bol bol spnsor olucak bı forum
Paparayi sanami atayim muhsin .gelince atarsin . @eydolu4731 kesene bereket alimölldük bitttik be
@kadircan4747 bana özelden bi yazsanaIggrittttt
Aynen öyle sen ne sanıyorsun dostluk kardeşlik miPara nereye ben oraya diyorsun yani.
Aynen öyle sen ne sanıyorsun dostluk kardeşlik mi
@muhsinovi paparalar sana gelse sorun olur muPaparayi sanami atayim muhsin .gelince atarsin . @eydolu4731 kesene bereket alim
sıkıntı yok abi olur@muhsinovi paparalar sana gelse sorun olur mu
alır kaçarım ???????sıkıntı yok abi olur
la kacacaksan sağlam vur kaç ufak rakamlarla kaçma hiç yoktan gittikten sonra namın yürüsünalır kaçarım ???????
Kro 50 tl varmi 1 saatliginealır kaçarım ???????
la kacacaksan sağlam vur kaç ufak rakamlarla kaçma hiç yoktan gittikten sonra namın yürüsün
abi 72saatliğine bile yok o paraKro 50 tl varmi 1 saatligine
Defollabi 72saatliğine bile yok o para
Simdi gece 12 bekliyonuz dimi????abi 72saatliğine bile yok o para
Kardesim benim ironi yaptığımı herkes anlıyorda bi sen anlamiyorsun ben orda neyi vurgulamak istediğimi bak amazon hemen nasıl anladı beni tanıman için benimle biraz sohbet etmen lazım yada tanımadan yorum yapmaman lazımDostluk değil ama sevdiğim birkaç kişi var para için yer değiştirmem ama sen istediğin yere gidebilirsin de taşınsak falan hoş değil buraya kimse para için gelmedi para için de gitmez.
Tmm o zmansıkıntı yok abi olur
ADANA MERKEZ CAMİİ HASILAT 50 TLKardesim benim ironi yaptığımı herkes anlıyorda bi sen anlamiyorsun ben orda neyi vurgulamak istediğimi bak amazon hemen nasıl anladı beni tanıman için benimle biraz sohbet etmen lazım yada tanımadan yorum yapmaman lazım
Annıyorum seniKardesim benim ironi yaptığımı herkes anlıyorda bi sen anlamiyorsun ben orda neyi vurgulamak istediğimi bak amazon hemen nasıl anladı beni tanıman için benimle biraz sohbet etmen lazım yada tanımadan yorum yapmaman lazım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!