Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben ayasofyadayım burda turist çok üstüne ayem from efganistan syria esad suri diyorum 5tl garantiSelimiye cami çok hareketliymis ogrendim ikindiden sonra boşta olan gelmek isteyen gelsin
Ukrayna gençler maçı var 3 0 olan o maçta 9 gol çıkarsa senin ödülün 20 den 50 ye yükselecek ğalo ???@eydolu4731 sagol kirmadin???
biliyom az gelsin aktif olsun diye etiket atıyom D:Sen nie anlamion cevikle sorun yok diom
dayıııı hayırdır ne ters düz yapıyonSana diomki @Cevik42 tek kalemde bana 500 atmis adam anladin
Hayir hep cevik dion sana yok diomdayıııı hayırdır ne ters düz yapıyon
bence @Cevik42 cevap vercekmisin iddialara cevik beyHayir hep cevik dion sana yok diom
Tamam onu bende düşündüm de orda zabıta çok oluyor selimiyede fazla yokben ayasofyadayım burda turist çok üstüne ayem from efganistan syria esad suri diyorum 5tl garanti
koluna 6 ok bandanası tak karşim atatürkün ilkelerini say otomatik ağlıyorlar. hilal bıyıklı görürsende hareketin lideri devlet bahceli de skıntı yok. polis zaten skınti etmiyorTamam onu bende düşündüm de orda zabıta çok oluyor selimiyede fazla yok
senin memleket kuderikoluna 6 ok bandanası tak karşim atatürkün ilkelerini say otomatik ağlıyorlar. hilal bıyıklı görürsende hareketin lideri devlet bahceli de skıntı yok. polis zaten skınti etmiyor
Cevo sisti sivadiEskiden etkinlik yapar ufaktan dağıtırdı Nerde o günler
3 5 cakal yuzunden sizinde ekmek gitti?Ya yokmu şöyle paralı forum oraya tasinsak adminleri bol bol spnsor olucak bı forum
Off napcaz bilmiyom3 5 cakal yuzunden sizinde ekmek gitti?
Bi cikis yolu ariyom ama bulamiyomOff napcaz bilmiyom
ölldük bitttik beOff napcaz bilmiyom
Valla haklısın dayı3 5 cakal yuzunden sizinde ekmek gitti?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!