OfffCami avlusuna
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
OfffCami avlusuna
Bak olaya forum falan üyeler olarak bakmıyorum komple ülke insanlarından bahsediyorum şansıma koyam bi isveçte falan doğmamışızHepsi ayni degil
Bende komple ulke diom var biraz iyimizBak olaya forum falan üyeler olarak bakmıyorum komple ülke insanlarından bahsediyorum şansıma koyam bi isveçte falan doğmamışız
Rexar la dertlesiozdayı hayırdırr
Yüzde 5 yüzde 95 i kurtarmıyo dayıBende komple ulke diom var biraz iyimiz
Yuzde 15 rahat var?Yüzde 5 yüzde 95 i kurtarmıyo dayı
Yok be nerde örümcek kafalı alayı mal mal eğitim falan kurtarmaz o beyinleriYuzde 15 rahat var?
Tmm sen de dahil listeyi not al .hepsine ödül gönderilecek@muhsinovi
@moses
@Tufsnn
@Harden6741
@EhleenN
@Amozonpanters
@Vortex
@eydolu4731 vortex ve amazon un birkaç mesajı var sen ne dersen ona göre liste bu abi diğerleri hiç yazmamıs
Egitim mi var loooYok be nerde örümcek kafalı alayı mal mal eğitim falan kurtarmaz o beyinleri
Ha sole???Tmm sen de dahil listeyi not al .hepsine ödül gönderilecek
kralllTmm sen de dahil listeyi not al .hepsine ödül gönderilecek
tamamdır toplam 7 kişiyizTmm sen de dahil listeyi not al .hepsine ödül gönderilecek
Effrim aleykTmm sen de dahil listeyi not al .hepsine ödül gönderilecek
ifşalar iptalmi @Cevik42 ifşasını bekliyodukRexar la dertlesioz
Sen nie anlamion cevikle sorun yok diomifşalar iptalmi @Cevik42 ifşasını bekliyoduk
@eydolu4731 sagol kirmadin???tamamdır toplam 7 kişiyiz
Kesene bereket@muhsinovi gece 12 den sonra ödüller gönderilecek ins konu başlığında da yazıyor .gece ödemeli diye onun için kimse diyemez niye gece yollanacak odul diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!