beğenenleri aldım abi takip edenleri yap diyosan ayıklarım mesajı olmayanlarıListe kaç kişi takip edenleri mı aldın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
beğenenleri aldım abi takip edenleri yap diyosan ayıklarım mesajı olmayanlarıListe kaç kişi takip edenleri mı aldın
Takip edenleri albeğenenleri aldım abi takip edenleri yap diyosan ayıklarım mesajı olmayanları
ZirtooTakip edenleri al
ben skor vermişim orda 2-5 2 gol lazım diye bi sigara içtim geldim ortalık 56 olmuş @muhsinoviTakip edenleri al
Yav ğalo 4 orandan oynadım 75 attım alacağım para ne kadar sanki gerisini sen hesaplaZirtoo
Nerde ifşalar hani sırf ifşa yapacan diye girdim hiçbişey yokZirtoo
Alıyorum abiTakip edenleri al
Allahlarindan bulsunlarNerde ifşalar hani sırf ifşa yapacan diye girdim hiçbişey yok
Muhsinovi alıyorAlıyorum abi
Gordun kicimizi yirttik onu. Icin sonuc ne oldu tirt?deymezmisNerde ifşalar hani sırf ifşa yapacan diye girdim hiçbişey yok
Heee iptal mi tüm planlarAllahlarindan bulsunlar
Murat yeminle ben utaniyorumHeee iptal mi tüm planlar
Ulan o kadar mesaimiz var insan bir nereye gidiyosun der...Ben gidiyorum
Ben bu memleketten komple utanıyorum şansıma bu çoğrafya düşmüşMurat yeminle ben utaniyorum
Nereye gidion?Ulan o kadar mesaimiz var insan bir nereye gidiyosun der...
Hepsi ayni degilBen bu memleketten komple utanıyorum şansıma bu çoğrafya düşmüş
Cami avlusunaNereye gidion?
Insan nezaketen cvp yazar o bile yok iste o zaman fren patluo bendeBen bu memleketten komple utanıyorum şansıma bu çoğrafya düşmüş
dayı hayırdırrHepsi ayni degil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!