Messi gelmez ama sağlam dosttur dosta korku düşmana güven verir ?Sen araba getir gezdir simiri çayı üstüne de bi sigara ben ısmarlayam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Messi gelmez ama sağlam dosttur dosta korku düşmana güven verir ?Sen araba getir gezdir simiri çayı üstüne de bi sigara ben ısmarlayam
Adama anqara simitini tanıtacam qardo başka bı amacım yok ?Ulkedeki memurun hali cimri lan bu??
Yapar mı yapar @Messi06 yaparmısın şimdi gittiğin mekanlar güven vermedi banaMessi gelmez ama sağlam dosttur dosta korku düşmana güven verir ?
Ben bu hafta kapaliyim ilgilen arkadasla??Adama anqara simitini tanıtacam qardo başka bı amacım yok ?
Seni qidi Sabancı seniBen bu hafta kapaliyim ilgilen arkadasla??
Haahhahaajajj djdkddkkdHepiniz üçkağıtçısınız **
Arabam olsa alir gezdirirrirm de arabam yokki bro bisiklet kiralayim istersen arkama atarim bir kizilay bir cebeci bir mamak yapriz?Hepiniz üçkağıtçısınız **
Sağol kardo gezmiş kadar oldum tövbe tövbeArabam olsa alir gezdirirrirm de arabam yokki bro bisiklet kiralayim istersen arkama atarim bir kizilay bir cebeci bir mamak yapriz?
Yine suclu ben oldum alla alla??Sağol kardo gezmiş kadar oldum tövbe tövbe
3 - 4 dakika daha dayanamadılar. Biliyodum başıma geleceği de neyse sağlık olsun.@Rooster diger macta tam zamaninda attiydi kötü yattin valla geçmiş olsun
Aynen bro sağlık olsun3 - 4 dakika daha dayanamadılar. Biliyodum başıma geleceği de neyse sağlık olsun.
Parayı aldım şu an çeviriyorum demiyorda gelmedi diyoPara daha gelmedi gelince salarım herkese
BekliyoruzNe oldu burasi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!