Bizim ödüllere ne oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hakan uyuyordur aksama kalmaz gelir@Messi06 bakalım ne zaman gelicek
İnslah erken gelirHakan uyuyordur aksama kalmaz gelir
Tebrikler sabah sabah bir kazandı yazıyorPort velho maçı ev sahibi 3 golü bulursa 5. Kişi 25
Bekliyoruz bakalımSes ykmu?
İnslah agamBekleyelim bakalım belki de öğlen 3 demek istedi
En azindan helal olsun adama soluyor bak diğer tarafta onunyapamayanlar var helal olsun dorustluk bher zaman iyidirGençler gece kafası güzelken kaybetmiş parayı az önce konuştuk konu açık kalsın ben dağıtımı yapacam dedi
Usta ne zaman olur acaba bilgi var mı? Kusura bakmayin soruyorum ama ihtiyaç var yaGençler gece kafası güzelken kaybetmiş parayı az önce konuştuk konu açık kalsın ben dağıtımı yapacam dedi
Ahh ahh ben de bi bilsemUsta ne zaman olur acaba bilgi var mı? Kusura bakmayin soruyorum ama ihtiyaç var ya
Aynen bekliyoruz valla sigara alıcak param kalmadı bende ödülü bekliyorumUsta ne zaman olur acaba bilgi var mı? Kusura bakmayin soruyorum ama ihtiyaç var ya
Aynen öyleEn azindan helal olsun adama soluyor bak diğer tarafta onunyapamayanlar var helal olsun dorustluk bher zaman iyidir
Sıkıntı yok beklerizGençler gece kafası güzelken kaybetmiş parayı az önce konuştuk konu açık kalsın ben dağıtımı yapacam dedi
Aynen kardeşimDürüstçe söylemiş arkadaş bence üstüne gitmeyin ne zaman müsait olursa o zaman göndersin gidip hiç de gelmeyebilirdi çok karşılaşıyoruz bu durumla mert adammış ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!