Benim param nerde kim ne kazanmisKardeşim itiraz neye adam gol olna kadar beğenen demiş napam ona sorun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim param nerde kim ne kazanmisKardeşim itiraz neye adam gol olna kadar beğenen demiş napam ona sorun
Adam golden önce gelenlerin listesini istedi zatenValla gol geldi yazdım
Kanka sorma ya cok hızlı olduUla ne ara konu acildi ne ara won oldu
Tamam liste doğru bn baktım cek kardeşimKardeşim itiraz neye adam gol olna kadar beğenen demiş napam ona sorun
Valla sansizlikkkk beKanka sorma ya cok hızlı oldu
HakandaBenim param nerde kim ne kazanmis
Usta golde zaten gol yazdık konu açılmadan mi yazalım goliAdam golden önce gelenlerin listesini istedi zaten
Senin paranı bana at??Hakanda
eyvallah da kardesim gerek yok mesela zaten her sey ortada ben para icin begenmedim he listeye alirlarsada al odulum senin olsun, onemsiz seyler bunlar........ Kardesim senlik bise yoktu zaten kusura bakma yanlis anlasildiysam
Valla deme la bari baktim gol geldikten 2 ya da 3 dk sonra yazmissinValla gol geldi yazdım
8 kişiye 20 olsa olmaz mı reisTamam liste doğru bn baktım cek kardeşim
Kesene bereketPort velho maçı ev sahibi 3 golü bulursa 5. Kişi 25
Tamam eksra bide sanaValla sansizlikkkk be
Kısmet her şeyValla sansizlikkkk be
kardes sende yalan soyleme benden sonra begenmissin ben bile golden 2 dk sonra begenmisimUsta gol geldi yazdım listeye almamış konu açıldı 3 dk sonra gol geldiği zaman yazdim
TeşekkürlerTebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!