Kanka dmyi gordun dmi** adamlar geç beğendi diye biz suçlu olduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka dmyi gordun dmi** adamlar geç beğendi diye biz suçlu olduk
Adamlar aramda 30 sn var gol olunca geldim ne listesi yapiyosunLan ben naptım ** etkinliği açan adam liste sen yap dedi ben istemedim bile gol olana kadar beğenenler al dedi bet365 baktık aldık listeyi kuralo ben mi koydum totoş eğer onun dediğinin dışınfa liste yapsam hak yerdim
Size ciksa aslan olurdu can olurdu ama de mi? Ayip be şu tavirlariniz valla kusura bakmayin daHahahahah niye öyle dedin ki rexar dürüsttür merttir ama en çokda yaaaaaaavşaktır
Aranız da 1 dk var golün saniyesinr bakamadık malesef furkan bile tam oldu dk da 73 geçe beğenmiş neyin kafasıAdamlar aramda 30 sn var gol olunca geldim ne listesi yapiyosun
Yuru git yazma bana ins kaybedersin ....Aranız da 1 dk var golün saniyesinr bakamadık malesef furkan bile tam oldu dk da 73 geçe beğenmiş neyin kafası
Kardeşim niye bu kadar uzatiyorsun adam sana kanidiyla birlikte atmış ortada yanlışlık bişey yok sen suçlusun şu anYuru git yazma bana ins kaybedersin ....
Sizi bana sayıyla mı veriyolar ** forumların da sen malsan ben napam ** kalk ****** git şimdi sen 1 dk erken beğensen ben senden sonra beğenen liste koysam yine söverdin müptezel seniYuru git yazma bana ins kaybedersin ....
Aynen öyle dostumVay amkk bana 8 kişiden cıkmadı ben Laf etmedim enteresan şeyler amkk 25 TL Lan zengin mi edecek seni sanki Allah Alla
Eyvallah bro kesene bereketBEyler saat 3 de çekebiliyomışuz bi kere çekim yaptım 6 saat kuralı varmış bilginiz olsun reara atın papara cıkanlar bide messi06 atsın ben saat 3 de çeker atarım
@Reis28 sabricim market kapanır o saate senin ödülü ben alam sana yarın 50 atarımBEyler saat 3 de çekebiliyomışuz bi kere çekim yaptım 6 saat kuralı varmış bilginiz olsun reara atın papara cıkanlar bide messi06 atsın ben saat 3 de çeker atarım
Yok bana atıcak herkes ben gece yollucam@Messi06 atıyorum sanada kardeşim papara numarami
Bende rexara attim bana degil bro rexar dagitacak@Messi06 atıyorum sanada kardeşim papara numarami
Siliye bak siliye 10 dakika da 2 gol olduYok bana atıcak herkes ben gece yollucam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!