Plastik imalat9.300 NEDİR DAYI BÜYÜK İŞ Mİ YAPIYORSUN
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Plastik imalat9.300 NEDİR DAYI BÜYÜK İŞ Mİ YAPIYORSUN
Tottenham maçı da denenirÖnce 20:45 seansı sonra 23:00 seansı yapcam aga şöyle bir yakalasam mkeee. Neyse ben bi gideyim 2-3 kere gusul falan alayım da akşama kadar belki gol olup yağarlar. Gelirim 9 da
0 0 biter ***?Tottenham maçı da denenir
Ben oynasam gol olmaz bide contenin ilk maçıTottenham maçı da denenir
Pala 5 tl ile altılı oyna laf dinleBen oynasam gol olmaz bide contenin ilk maçı
Kolay gelsinPlastik imalat
Bu arada sizin meşhur rahmetli sefanız vardı ya çocukluk arkadaşım du?Kolay gelsin
DenicemPala 5 tl ile altılı oyna laf dinle
BEN GFB li değilim dayı ANADOLU GFB benim abim değil ama severim .Bu arada sizin meşhur rahmetli sefanız vardı ya çocukluk arkadaşım du?
Lyon .laskLinz. Roma. Rennes bu 4 takimin maçları en az 3.5 olurBen oynasam gol olmaz bide contenin ilk maçı
Onun abisi caymaz tanırmısın gs li sebahattin hep bunlar teyze cocukları aynı mahallade büyüdük?BEN GFB li değilim dayı ANADOLU GFB benim abim değil ama severim .
GFB İLE İŞİM olmaz Hepsinin cıkarı ali koç olmusOnun abisi caymaz tanırmısın gs li sebahattin hep bunlar teyze cocukları aynı mahallade büyüdük?
Ben o kadar ilgilenmemGFB İLE İŞİM olmaz Hepsinin cıkarı ali koç olmus
Gfb imf anlamam?Ben o kadar ilgilenmem
Ali koç kurtköyde ford plaza aldı 3 sene önce ogün gördüm onu hepsi o?GFB İLE İŞİM olmaz Hepsinin cıkarı ali koç olmus
Yüzünü şeytan görsün .Ali koç kurtköyde ford plaza aldı 3 sene önce ogün gördüm onu hepsi o?
Bana gs bjk sor her yedikleri ğoku anlatayım ama fb hiç bilmemYüzünü şeytan görsün .
FB nin FB büyük dayıBana gs bjk sor her yedikleri ğoku anlatayım ama fb hiç bilmem
Takılma büyük küçük harflere sana bi tavsiye takımlara şade gönül ver ömür verme ?FB nin FB büyük dayı
sen de kulağı kesiklerdensin belli ki bizim klübümüz her türlü karışık Bir ton trübün grubu var diğer 2 takım gibi değil mesela
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!