neler gördüBu gözler neler gördü bi bilsen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
neler gördüBu gözler neler gördü bi bilsen
Susta para at artıkBu gözler neler gördü bi bilsen
Vayy üçkağıtçı ehlen ve sehlenArkadasımızın yaptıgı bonusu kimseye tavsiye etmem ben yaptım pisman oldum kendi oynuyor dedim ki öyle ise haber ver oynayınca takip edeyim sen girme diyor haberde vermiyor kimseye önermem @Rooster Konu kilitler misin
Ückagıtcı değil oynayınca söyle diyorum cevap vermiyor az önce baktım yatmıs .Vayy üçkağıtçı ehlen ve sehlen
AynenÜckagıtcı değil oynayınca söyle diyorum cevap vermiyor az önce baktım yatmıs .
Yaptıgı muhabbet yanlıs
Biraz gec yazar iyi adamdırÜckagıtcı değil oynayınca söyle diyorum cevap vermiyor az önce baktım yatmıs .
Yaptıgı muhabbet yanlıs
Kuponu yatırmış zaten şimdi yazsa neye yaricak :dBiraz gec yazar iyi adamdır
Yatmıs dayı arkadas söylemiyor dedim ki takip edelim hadi kendi oynamamı da gectim tamam deyip haala daha yazmaması yanlısBiraz gec yazar iyi adamdır
Onun huyu 1 saat sonra cvp yazar?ama dürüsttürKuponu yatırmış zaten şimdi yazsa neye yaricak :d
İnan dürüsttür ama huyu işte ?Yatmıs dayı arkadas söylemiyor dedim ki takip edelim hadi kendi oynamamı da gectim tamam deyip haala daha yazmaması yanlıs
Ben sadece herkesin bilinçlenmesi icin bu durumu paylasıyorum Herkes bilsin öyle yapsın
Huylu huyundan vazgeçmezİnan dürüsttür ama huyu işte ?
İfşa olmadığı müddetce şu özelleri paylaşmayın lütfen adı üstünde özellikle ?Ekli dosyayı görüntüle 7274
Ekli dosyayı görüntüle 7275
Ekli dosyayı görüntüle 7276
YAPTIGI MUHABBET BU YORUM SİZLERİN ARKADAŞLAR.
yaptıgı muhabbeti paylastımİfşa olmadığı müddetce şu özelleri paylaşmayın lütfen adı üstünde özellikle ?
Sana diom geç cvp verir onun özelliği buyaptıgı muhabbeti paylastım
50 FB YATMIS YATMAMIS SIKINTI YOK Kİ
LAFINI YİYOR SORUN ORDA
Kupon yatmıs söylememiş ?anlamıyor musun dayı tutuldugum muhabbet buSana diom geç cvp verir onun özelliği bu
TmmKupon yatmıs söylememiş ?anlamıyor musun dayı tutuldugum muhabbet bu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!