Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Ah Kurye Ah...

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dayı canı yananın diline vuruyo kusura bakma benim orda sponsorlarda 22k param kalmış gelmişim burda 2günde 1k para dağıtmışım adamlar bana peşkeş çekmiş benim para verdigim adam onlara peşkeş çekcek ben kaldıramam
Bizimkilerden hala onlara yalakalık yapan varsa alma zaten kardesim dağıtımına

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dayı canı yananın diline vuruyo kusura bakma benim orda sponsorlarda 22k param kalmış gelmişim burda 2günde 1k para dağıtmışım adamlar bana peşkeş çekmiş benim para verdigim adam onlara peşkeş çekcek ben kaldıramam
neyin peskes cekmisiz haci acik konusda bilelim nankorsunuz iste ben o gun senin konunda yazdigimi sirf paran kalmasin diye curio telegdan da yazdim ama kiymet bilinmez

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
neyin peskes cekmisiz haci acik konusda bilelim nankorsunuz iste ben o gun senin konunda yazdigimi sirf paran kalmasin diye curio telegdan da yazdim ama kiymet bilinmez
neyin peşindesin kardeşim sen ? Benim anlatmak istedigim şey farklı sponsor etkiniklerine tabi katılıcak millet bi ton yatırım yapmış gidip orda yalakalık yapanlardan bahsettim

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben genelde buradayım yatirim yaptığım sponsorlarin etkinliklerine kullanjci adimi yaziyorum bunu gecen dayiylada konustuk ama genel olarak dedigin gibi samu dede form sahipleri formu neden actiysa bende o sebepten formlardayim. Ayriyeten arkadasim dostum dicegim insanlarla da iletisimim telefondan var buraya bagli degilim ama burada olma sebebim de @Rooster dir bi sozuyle gelmisimdir halimdende memnunum
Aynen bende siz varsınız diyerekten geldim... Yoksam yemişim forumaliteyi.....

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben etkinliklerden bahsetmedim , sende nankörlük yapma
nankorluk mu ? :) neyse uzatmanin alemi yok rolune almazsin olur biter ama dediğim gibi nankorluk yaptigindir. O gun ki konuna gir bak bakalim diger yerde açtığın konuya bak bu konuyu acan adamların yorumu var mi ya da bakma ya polemikten uzak duruyom herkesin kafasina gore

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
nankorluk mu ? :) neyse uzatmanin alemi yok rolune almazsin olur biter ama dediğim gibi nankorluk yaptigindir. O gun ki konuna gir bak bakalim diger yerde açtığın konuya bak bu konuyu acan adamların yorumu var mi ya da bakma ya polemikten uzak duruyom herkesin kafasina gore
Eserrrrr

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Şöyle bir şey ekliyim benim bahsettiğim sponsor etkinliği falan değil direkt olarak forumun etkinliği...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap