gecen gun sana dedim ya diger yerde etkinliklere katılanlar burda birkaç arkadaşın rolune giremiyomus girmeyiz sorun değil ama biz gerektiginde gerekeni orda da burda da yapmisizdir dayıSorun ne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
gecen gun sana dedim ya diger yerde etkinliklere katılanlar burda birkaç arkadaşın rolune giremiyomus girmeyiz sorun değil ama biz gerektiginde gerekeni orda da burda da yapmisizdir dayıSorun ne
Yaw ** isiniz yok hagecen gun sana dedim ya diger yerde etkinliklere katılanlar burda birkaç arkadaşın rolune giremiyomus girmeyiz sorun değil ama biz gerektiginde gerekeni orda da burda da yapmisizdir dayı
Sen kimsin asıl kardesimhayırdır sen kimsin
Dayı canı yananın diline vuruyo kusura bakma benim orda sponsorlarda 22k param kalmış gelmişim burda 2günde 1k para dağıtmışım adamlar bana peşkeş çekmiş benim para verdigim adam onlara peşkeş çekcek ben kaldıramamFurkannnnn
benle caneri rollerine dagitimina alma sen ama dedigim gibi burda bos yapanlar senin betparubi konunda var mi ya da kim var bi bak bakalimhayırdır sen kimsin
ben etkinliklerden bahsetmedim , sende nankörlük yapmabenle caneri rollerine dagitimina alma sen ama dedigim gibi burda bos yapanlar senin betparubi konunda var mi ya da kim var bi bak bakalim
Bizimkilerden hala onlara yalakalık yapan varsa alma zaten kardesim dağıtımınaDayı canı yananın diline vuruyo kusura bakma benim orda sponsorlarda 22k param kalmış gelmişim burda 2günde 1k para dağıtmışım adamlar bana peşkeş çekmiş benim para verdigim adam onlara peşkeş çekcek ben kaldıramam
Len rahat oturunbenle caneri rollerine dagitimina alma sen ama dedigim gibi burda bos yapanlar senin betparubi konunda var mi ya da kim var bi bak bakalim
neyin peskes cekmisiz haci acik konusda bilelim nankorsunuz iste ben o gun senin konunda yazdigimi sirf paran kalmasin diye curio telegdan da yazdim ama kiymet bilinmezDayı canı yananın diline vuruyo kusura bakma benim orda sponsorlarda 22k param kalmış gelmişim burda 2günde 1k para dağıtmışım adamlar bana peşkeş çekmiş benim para verdigim adam onlara peşkeş çekcek ben kaldıramam
Len herkesi tanirim ole tip degiller akilli olunBizimkilerden hala onlara yalakalık yapan varsa alma zaten kardesim dağıtımına
Lan siktr et manyakmsn konuya dahil bile etme.ismimizibenle caneri rollerine dagitimina alma sen ama dedigim gibi burda bos yapanlar senin betparubi konunda var mi ya da kim var bi bak bakalim
neyin peşindesin kardeşim sen ? Benim anlatmak istedigim şey farklı sponsor etkiniklerine tabi katılıcak millet bi ton yatırım yapmış gidip orda yalakalık yapanlardan bahsettimneyin peskes cekmisiz haci acik konusda bilelim nankorsunuz iste ben o gun senin konunda yazdigimi sirf paran kalmasin diye curio telegdan da yazdim ama kiymet bilinmez
Aynen bende siz varsınız diyerekten geldim... Yoksam yemişim forumaliteyi.....ben genelde buradayım yatirim yaptığım sponsorlarin etkinliklerine kullanjci adimi yaziyorum bunu gecen dayiylada konustuk ama genel olarak dedigin gibi samu dede form sahipleri formu neden actiysa bende o sebepten formlardayim. Ayriyeten arkadasim dostum dicegim insanlarla da iletisimim telefondan var buraya bagli degilim ama burada olma sebebim de @Rooster dir bi sozuyle gelmisimdir halimdende memnunum
nankorluk mu ? neyse uzatmanin alemi yok rolune almazsin olur biter ama dediğim gibi nankorluk yaptigindir. O gun ki konuna gir bak bakalim diger yerde açtığın konuya bak bu konuyu acan adamların yorumu var mi ya da bakma ya polemikten uzak duruyom herkesin kafasina goreben etkinliklerden bahsetmedim , sende nankörlük yapma
Sen hele bi gel bakemneyin peşindesin kardeşim sen ? Benim anlatmak istedigim şey farklı sponsor etkiniklerine tabi katılıcak millet bi ton yatırım yapmış gidip orda yalakalık yapanlardan bahsettim
Surda biz bizeyiz zaten dayı 1 günde forum bitirdik baksanaLen herkesi tanirim ole tip degiller akilli olun
Eserrrrrnankorluk mu ? neyse uzatmanin alemi yok rolune almazsin olur biter ama dediğim gibi nankorluk yaptigindir. O gun ki konuna gir bak bakalim diger yerde açtığın konuya bak bu konuyu acan adamların yorumu var mi ya da bakma ya polemikten uzak duruyom herkesin kafasina gore
Uzatirsaniz gider gelmemnankorluk mu ? neyse uzatmanin alemi yok rolune almazsin olur biter ama dediğim gibi nankorluk yaptigindir. O gun ki konuna gir bak bakalim diger yerde açtığın konuya bak bu konuyu acan adamların yorumu var mi ya da bakma ya polemikten uzak duruyom herkesin kafasina gore
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!