Hahahahah ağlaSuan snde çok alakasız konusuyosun zırtapoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahahah ağlaSuan snde çok alakasız konusuyosun zırtapoz
Ben itiraz ediyorumlisteci sen deilmsiin cek listeyi at itiraz yoksa yapıştır bro
Bro james burdaydi 04.05 de begeni atmamis ama takipteydi ne diyosun 1 kisi sikayetci ?listeci sen deilmsiin cek listeyi at itiraz yoksa yapıştır bro
Sanki aglayan senmissin gibi?Hahahahah ağla
ben karışmam listeci sensin D:d:dBro james burdaydi 04.05 de begeni atmamis ama takipteydi ne diyosun 1 kisi sikayetci ?
Scofieldlisteyi at @dodoyazyeter sonra çekiliş sende çıkanlar bana dm atar maç bitince sonuclanır kuponn gerisi bende
Sil o göz yaşlarını kıyamam?Ben itiraz ediyorum
itiraz vb benzeri bişey yoksa cek bro
Kural koymussun ona laf ediler sen soyle benim rolum olsa ben alirim bu senin rol ?ben karışmam listeci sensin D:d:d
ayakta kim var sa al işte bro D:Kural koymussun ona laf ediler sen soyle benim rolum olsa ben alirim bu senin rol ?
Amacin para zaten ? liste eksiltme peşindesinUlan dua et yeni yerleler var amaç para sanıyorlar beleşçi seni
Beğeni takip şart demissin rolden o kadar uzak ki adam beğeni atmamış yaptığı yorumlarda maçla alakasız bence kural kuraldir kabul edemeeeeeeeemmmmitiraz vb benzeri bişey yoksa cek bro
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!