Benide çıkartın listedenAmacin para zaten ? liste eksiltme peşindesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benide çıkartın listedenAmacin para zaten ? liste eksiltme peşindesin
Eline sağlık @Aimar kesene bereket
Yeeess işte bu
Sen aimar cek dedin benle tartismistin ondan heralde haksizlik yaparim diye sey ettin ama bizde oyle olmaz tebrikler.
tşk edeirm kardeşim saolasın desteğin içinkazananlara tebrikler kazancın içinde kutlarım hocam @Aimar saglık olsun çıkmadı listeci @dodoyazyeter seninde emegine saglık iyi geceler
2 nizede yar olmadi valla ?Yeeess işte bu
bro senin dm kapalı sanırım sende yollaSen aimar cek dedin benle tartismistin ondan heralde haksizlik yaparim diye sey ettin ama bizde oyle olmaz tebrikler.
tşkler kardeşim saolsınkazanan arkadaşlara tebrikler
kesene bereket kazancin daim olsun @Aimar
cümleten iyi sabahlar iyi uykular
Tm brobro senin dm kapalı sanırım sende yolla
Bana çıkmamasından çok ona çıkmaması mutlu etti beni2 nizede yar olmadi valla ?
HAKSIZLIKLA ALAKASIZ BEN LİSTECİ CEKMESİNE her zaman karşıyım kendimde olsam mutunun etkinliklerinde cekmem ben biri bir şey düşünür vs etkinlik sahibinin bunu yapması bana dogru geliyor .Sen aimar cek dedin benle tartismistin ondan heralde haksizlik yaparim diye sey ettin ama bizde oyle olmaz tebrikler.
ben beceremiyorum o işleri ondan ona dedim iki saat beklerdiniz D:dHAKSIZLIKLA ALAKASIZ BEN LİSTECİ CEKMESİNE her zaman karşıyım kendimde olsam mutunun etkinliklerinde cekmem ben biri bir şey düşünür vs etkinlik sahibinin bunu yapması bana dogru geliyor .
Tartısmadım sadece kupon sonuclanınca beklenmesi daha uygundur neden dersen
1 GELEN BİR ŞEY YOK
2 ADAM GELSE BEN CEKİCEM DESE SEN SUCLU OLURSUN BU DURUMDA .
Çok ihtiyacım vardı ama ya niye öyle dedinki dost ?Bana çıkmamasından çok ona çıkmaması mutlu etti beni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!