Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Aimar / 3 Kişiye 27 TL

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
HAKSIZLIKLA ALAKASIZ BEN LİSTECİ CEKMESİNE her zaman karşıyım kendimde olsam mutunun etkinliklerinde cekmem ben biri bir şey düşünür vs etkinlik sahibinin bunu yapması bana dogru geliyor .
Tartısmadım sadece kupon sonuclanınca beklenmesi daha uygundur neden dersen

1 GELEN BİR ŞEY YOK
2 ADAM GELSE BEN CEKİCEM DESE SEN SUCLU OLURSUN BU DURUMDA .
Yok ben zaten uzun zamandir liste ve cekilis yapiyorum brom hem diger forumda hem burda ara vermistim oyle isten gucten zaten ilk once konu sahibine danismadan yapilmaz bu tur seyler orda siz cek deseniz zaten ilk once aimar a sorup yapilcakti. Tskler

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
HAKSIZLIKLA ALAKASIZ BEN LİSTECİ CEKMESİNE her zaman karşıyım kendimde olsam mutunun etkinliklerinde cekmem ben biri bir şey düşünür vs etkinlik sahibinin bunu yapması bana dogru geliyor .
Tartısmadım sadece kupon sonuclanınca beklenmesi daha uygundur neden dersen

1 GELEN BİR ŞEY YOK
2 ADAM GELSE BEN CEKİCEM DESE SEN SUCLU OLURSUN BU DURUMDA .
Ben dodo çeksin demedim zaten aimara soralım karar verelim aimar çeksin dedim kimse kusura bakmasın ama ben çekilişlerde kimseye güvenmiyorum helede listeci çekiyorsa ama sallamıyorum pek james e çıkmasın ödüller hiç bi zaman yeter :D

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben dodo çeksin demedim zaten aimara soralım karar verelim aimar çeksin dedim kimse kusura bakmasın ama ben çekilişlerde kimseye güvenmiyorum helede listeci çekiyorsa ama sallamıyorum pek james e çıkmasın ödüller hiç bi zaman yeter :D
Inanin bende listeci cekmesine karsiyim bana yapilan seyler oldu ondan ??

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap