sende at kardeşim ayıp ediyonn karıştı ortalık seni dısarda bırakcak halimiz yokO değil de ben mi siklenmiyorum bi tek cozemedim beyler benle olan bi sorununuz mu var acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sende at kardeşim ayıp ediyonn karıştı ortalık seni dısarda bırakcak halimiz yokO değil de ben mi siklenmiyorum bi tek cozemedim beyler benle olan bi sorununuz mu var acaba?
Allah kolaylık versin dostumGönderse de gondermesede cani sağolsun da güzellik uykusunda değildim ve mecburiyetten kalktim hurda toplamaya cikicam
başım üstüne hocam kazanmana vesile olacaksak ne mutluKonuyu arar bulurum kesin dedin ayrıca wnba bende takipçisiyim seni ilk rolumde listeci yapacağım yarın olabilir hazırlan
Kolay gelsin aydının neresi dedim cevap vermedinGönderse de gondermesede cani sağolsun da güzellik uykusunda değildim ve mecburiyetten kalktim hurda toplamaya cikicam
Kuşadası dedi de alıntı yapmadığı için arada kaynadıKolay gelsin aydının neresi dedim cevap vermedin
Eyvallah sağolasın atsanda atmasanda önemi yok hic inan seni disarda birakcak halimiz yok diyip düşünmen bile yetti yanisende at kardeşim ayıp ediyonn karıştı ortalık seni dısarda bırakcak halimiz yok
Hayırlı sabahlar dostumNeyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
Allah razi olsun bu arada yaşlar kaç beylerAllah kolaylık versin dostum
saolasın kardeşim yardım için görüşürzNeyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
Tam listeci olarak doğmuşsun sen gözünden kaçmıyorKuşadası dedi de alıntı yapmadığı için arada kaynadı
Sende sağolasınNeyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
Neyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
Çocukları kandırmayın lan bu ikisinede inanmayınayın beyler ??Kolay gelsin aydının neresi dedim cevap vermedin
İyi geceler dostumbende kaçıyorum dostlar çok teşekkürler herkese iyi geceler
hayırlı sabahlarNeyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
AhahahahahaTam listeci olarak doğmuşsun sen gözünden kaçmıyor
HayırlıSabahlar Allah'a emanetNeyse dostlar sohbetinize doyum olmuyor benden bu kadar ben yatar sizs hayirli sabahlar dilerim gorusmek uzere saglicakla kalin. ?
?Çocukları kandırmayın lan bu ikisinede ibanmayın beyler ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!