Tam 3 gundur ne yapiom bilmuom kendimde degilim cok zor durumdayim allah rizasi icin 100B
Abus 3 gundur uyumuom birileri para beklio ben kimseden para istiyemem varsa allah icin 100tl??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam 3 gundur ne yapiom bilmuom kendimde degilim cok zor durumdayim allah rizasi icin 100B
Abus 3 gundur uyumuom birileri para beklio ben kimseden para istiyemem varsa allah icin 100tl??
günün ilk ve son parasıydı yazmasaydın keşke kanka@Vortex 100 ödül geldi kesene bereket kardo
Baba manZarake çatıke pompake
vortex yaz ordan bi çek dayınaTam 3 gundur ne yapiom bilmuom kendimde degilim cok zor durumdayim allah rizasi icin 100
Ercan insani dinden imandan ediolar lo dunku cocuk bilmio onun seks yaptigi kadar benim cenabet gezmisligim var klavyede atip tutmasi kolay ??vortex yaz ordan bi çek dayına
sende kredim sonsuz benim daha dur akşama kadar çok saplicazke pompake paralegünün ilk ve son parasıydı yazmasaydın keşke kanka
dünkü bebeyi karşına oturtup adam yerine koyarsan bu olurErcan insani dinden imandan ediolar lo dunku cocuk bilmio onun seks yaptigi kadar benim cenabet gezmisligim var klavyede atip tutmasi kolay ??
çoook doğru diyosun Yiğido dün arkasından sövduklerine bugün cukka için canım cicim diyorlarsa o 5 harf eksiktir zaten
Dogru diyorsun yaptik bi hata salla gitsindünkü bebeyi karşına oturtup adam yerine koyarsan bu olur
Len soytari bak bulurum seni serefi bilmem onu o profildeki kizdan beter ederim haddini bil sansinn zorlama adamsin sonra olursun madam kimle dans ettigini bilmion bak
Sarisin kizden beter ederim seni zibidi simdi siktirgit ben gelirsem fena olur
Ha diosan ki ben adamim korkmam numaram var konum at 1 saate ordayim ??
Simdi siktit gitHa diosan ki ben adamim korkmam numaram var konum at 1 saate ordayim ??
üstüne niye alındın kiLen soytari bak bulurum seni serefi bilmem onu o profildeki kizdan beter ederim haddini bil sansinn zorlama adamsin sonra olursun madam kimle dans ettigini bilmion bak
kedicik müracaat teyzemin üvey oğluParası olan var mı
Gelmeyenin ta *** sana vurmam bile bizim cocuklar HallederSimdi siktit git
Şeref sözü neden verilir niçin verilirüstüne niye alındın ki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!