Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Aklımı Seveyim

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
olm sakin olun hele bi hayırdır mk alooooooooooo sabah sabah

bu saatten sonra güneş tepeden vurur gölge ayağımızın altı muhsoooo öyle yok ona gel buna gel bende kayserideyim telefonum da var yok etse beni keşke dayın bi iyilik yapsa bana bıktım bu hayattan kedicik tömbelekci çevik lafa gelince bana gelince *** yoruma gelince adamlar vay hele vay

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bu saatten sonra güneş tepeden vurur gölge ayağımızın altı muhsoooo öyle yok ona gel buna gel bende kayserideyim telefonum da var yok etse beni keşke dayın bi iyilik yapsa bana bıktım bu hayattan kedicik tömbelekci çevik lafa gelince bana gelince *** yoruma gelince adamlar vay hele vay
valla aranızda ne gectı ne gecmedı bılmıyorumda fatihin o resmi paylaşması çok ayıp bilmem ben kendi mevzunuzu çoğunuzun babası yaşında o adam

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
valla aranızda ne gectı ne gecmedı bılmıyorumda fatihin o resmi paylaşması çok ayıp bilmem ben kendi mevzunuzu çoğunuzun babası yaşında o adam

Saygıyı bozan kendini bozar muhso şimdiye kadar saygı gösterdik iki paralık dedikleri ‘ adam kadar kıymet görmedik bunu Murat’ta biliyor hani diyo ya ben konuşmam muro biliyor diye ben Murat’a geçenlerde dedim bu mevzular yüzüne çok sevdiğim insanla eskisi gibi olamadım adamı arada koydular @Rooster yalansa de ki yalan konuyu da kitleme

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bize sövülürken karşılık verince ki bir Allah’ın kuluna sövmedim bana cephe alındı redo iyiydi hani şimdi biz küfürsüz konusunca gerçekler yüz üstüne çıkınca adamı aldırırım 1 saate oradayım allah şahit Kayseri meydanın dayım aldır öldür beni 1 saate Şeref’in olsa arkasından attığın adamla sohbetin olmazdı beni öldür borçlarım silinsin aileme yük olmiim Sivas’tan önce Kayseri’ye uğra yazık sana çok da severdim seni bana ödül atılırken poaranı saçma diyorsunuz bu kadar mı kötüydüm ben yav

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gizli saklı iş yapmıyorum muhsin babam yaşındaysa oglu yaşındaki adamada bunu yapmicak bazılarının arkadan kurduğu cümleyi şimdi yüzüne kurduğum için mi bana gelip kinayeli laflar kurmicak ozman zaten çok gördük evimden alanları adam profildeki kıza bile kafayı takmış benim takıldığım mevzu oda değil asıl karakteri bozuklari ben biliyorum bana özelden dayı soyle böyle diyip forumda yavşayanlara sözüm.

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
HAYIRDIR KARDEŞMEVZU NEY NOLUYUR AMKE
Yav sana samu da bende yazdım cevap dahi vermedin konuda etiket attık yazmadım bile kızdım hemde çok yalan diyenin yedi ceddini ama arkadan konuşmadık paran yokken buradasın varkende kendi arkadaşlarına veriyon eyvallah tamam belki haksız kızıyom ****** et ama bana başka yorumda sana başka yapan adam bizden değildir yav ****** edin ha burda konuştuğumuz adamların hepsi bana burayı ciddiye alma diyen adamlardı zaten diğer taraftan bu yana bende diyodum ki o iyi bu iyi ****** et diyen adamlardı çevik harbiden adam ama arkasından denileni bilmiyor bizde pişmiş aşa su katmayalım çarşınız Pazar olsun herkesın (sana beni siklemedigin için kızdım ) para için asla bir sözüm kavgam da olamamıştır bilirsin zaten

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
düne kadar ifşa açan adama 1 konuda 2 kere ifşa yapıldı gustavoya çevik atti mustafa istemiyom dedi çizik çekti öyle büyüklenmemek lazım işte @Admin @Rooster konuyı kitlemeyin küfürsüz iç döküyoruz

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yav sana samu da bende yazdım cevap dahi vermedin konuda etiket attık yazmadım bile kızdım hemde çok yalan diyenin yedi ceddini ama arkadan konuşmadık paran yokken buradasın varkende kendi arkadaşlarına veriyon eyvallah tamam belki haksız kızıyom ****** et ama bana başka yorumda sana başka yapan adam bizden değildir yav ****** edin ha burda konuştuğumuz adamların hepsi bana burayı ciddiye alma diyen adamlardı zaten diğer taraftan bu yana bende diyodum ki o iyi bu iyi ****** et diyen adamlardı çevik harbiden adam ama arkasından denileni bilmiyor bizde pişmiş aşa su katmayalım çarşınız Pazar olsun herkesın (sana beni siklemedigin için kızdım ) para için asla bir sözüm kavgam da olamamıştır bilirsin zaten
Sonuna kadar hakkısın kardesım benım esseklıgım para varken verdıgım adamlar yokken benı sıklemıyorlar yanlıs adamlara yedırmısım

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
neyse ben uzaklaşıyorum bu konudan kufur hakaret olmadan da tartısabilecek adamlarsınız yazışın efendi efendi tadımız kaçmasın iyice @BMW adam kendine isyan edecekti konu nerelere gelmis *** :ROFLMAO:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap