Matador kime isyan ediyor boğa üstünden mi atmışHAKEM ÖLDÜ MAÇ İPTALKE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Matador kime isyan ediyor boğa üstünden mi atmışHAKEM ÖLDÜ MAÇ İPTALKE
Yine atabılırsın dostun ???Tuhhhh bana yedirseydin gece 400 kazanmış ken sana bi 100 atardim parayı mikmeden
@Muric81 gel bu kudurdu gene
Ula valla nasip tumbet hesabimda 23 tl unutulmuş. O parayla tumbetten 100 çektim. Sonra başka sitelere attım.maksibet 100 kulisbet 100 gameofbet 100 atlasbet 100 çektim. Sabaha doğru hepsi gitti. En son betpuana kalan 50 yi atmistim o da gitti 20 kayıp bonusla zorla bi 100 çektim. Onuda kimseye atamam. Üstüne gameofbet kulisbet çekim Paylaş aldım onlarda gitti. Duracagimiz yeri bilmedikce kaybetmeye mahkumuz. Kulisbet çekim Paylaş mk mig voleybolu 3 farklı alır dedim 14-18 den 20-18 one geç 22-25 yenil seti mk karilari kaltaklarYine atabılırsın dostun ???
mig iyi takımdır (sağlam şikecidir)Ula valla nasip tumbet hesabimda 23 tl unutulmuş. O parayla tumbetten 100 çektim. Sonra başka sitelere attım.maksibet 100 kulisbet 100 gameofbet 100 atlasbet 100 çektim. Sabaha doğru hepsi gitti. En son betpuana kalan 50 yi atmistim o da gitti 20 kayıp bonusla zorla bi 100 çektim. Onuda kimseye atamam. Üstüne gameofbet kulisbet çekim Paylaş aldım onlarda gitti. Duracagimiz yeri bilmedikce kaybetmeye mahkumuz. Kulisbet çekim Paylaş mk mig voleybolu 3 farklı alır dedim 14-18 den 20-18 one geç 22-25 yenil seti mk karilari kaltaklar
Konusun mu hala ?Gizli saklı iş yapmıyorum muhsin babam yaşındaysa oglu yaşındaki adamada bunu yapmicak bazılarının arkadan kurduğu cümleyi şimdi yüzüne kurduğum için mi bana gelip kinayeli laflar kurmicak ozman zaten çok gördük evimden alanları adam profildeki kıza bile kafayı takmış benim takıldığım mevzu oda değil asıl karakteri bozuklari ben biliyorum bana özelden dayı soyle böyle diyip forumda yavşayanlara sözüm.
Demek istediğim buydu bak biz hep buradayız ama yedirdiklerin suan yok onlar paran varken varlar kro bunu unutma bana yedir demiyorum sokaga at ama iki yüzlü adama atma zorda kalınca bi *** çıkar sana laf eder onlarla birlik olup sana öyle deme ayıptır derler bakınız ‘ kedicik olayıSonuna kadar hakkısın kardesım benım esseklıgım para varken verdıgım adamlar yokken benı sıklemıyorlar yanlıs adamlara yedırmısım
Bu @moses adam olmaz?mig iyi takımdır (sağlam şikecidir)
dayı makınemısın mubarek dadah dadah masallah makıne gıbı yazıonBu @moses adam olmaz?
ben hiç adam olmam niye çünkü hatır gönül biliyok küfür etmiyok sonra biri sana söverken ondan olmuyok ondan işte benim gibi adamın taaaaa.Bu @moses adam olmaz?
Yaw kro adami dusunuom uyariyom watsaptan hala beni yanlis anlio dinden imandan cikario?dayı makınemısın mubarek dadah dadah masallah makıne gıbı yazıon
Sen zaten baska mevzusun?ben hiç adam olmam niye çünkü hatır gönül biliyok küfür etmiyok sonra biri sana söverken ondan olmuyok ondan işte benim gibi adamın taaaaa.
Betpuan 20 tl yi 90 yapmıştım bi voleybol a 10 attım yattım. Mig 2 set 6 fark atara 20 attım 100 cekeyim diye. 25-6 yendi. Betpuani hallettim. Rahat yeniyor diye kulisbet çekim Paylaş bonusa 3.set 3 farklı alır dedim. Yanina da Atlanta Cyber 2.ceyrek 15 fark atar dedim 25 fark attı Mig yatırdı. Ilk cevrim Tek maç olsa Mig i yazmam MK siteleri işimizi zorlaştırıyor larmig iyi takımdır (sağlam şikecidir)
sende haklısınSen zaten baska mevzusun?
Cevırde sık bari ??Ula valla nasip tumbet hesabimda 23 tl unutulmuş. O parayla tumbetten 100 çektim. Sonra başka sitelere attım.maksibet 100 kulisbet 100 gameofbet 100 atlasbet 100 çektim. Sabaha doğru hepsi gitti. En son betpuana kalan 50 yi atmistim o da gitti 20 kayıp bonusla zorla bi 100 çektim. Onuda kimseye atamam. Üstüne gameofbet kulisbet çekim Paylaş aldım onlarda gitti. Duracagimiz yeri bilmedikce kaybetmeye mahkumuz. Kulisbet çekim Paylaş mk mig voleybolu 3 farklı alır dedim 14-18 den 20-18 one geç 22-25 yenil seti mk karilari kaltaklar
Bilion neden bole dedim?sende haklısın
Len ozele cvp verirmisinCevırde sık bari ??
Sonuna kadar haklısın kardasım bundan sonra dıkkat edecem zaten ??Demek istediğim buydu bak biz hep buradayız ama yedirdiklerin suan yok onlar paran varken varlar kro bunu unutma bana yedir demiyorum sokaga at ama iki yüzlü adama atma zorda kalınca bi *** çıkar sana laf eder onlarla birlik olup sana öyle deme ayıptır derler bakınız ‘ kedicik olayı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!