Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Aklımı Seveyim

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben konuyu sabah sabah millet egelensin azıcık banada küfürü basıp stres atsınlar diye konuyu atmistim :)kavga yok stres atın :)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yine atabılırsın dostun ???
Ula valla nasip tumbet hesabimda 23 tl unutulmuş. O parayla tumbetten 100 çektim. Sonra başka sitelere attım.maksibet 100 kulisbet 100 gameofbet 100 atlasbet 100 çektim. Sabaha doğru hepsi gitti. En son betpuana kalan 50 yi atmistim o da gitti 20 kayıp bonusla zorla bi 100 çektim. Onuda kimseye atamam. Üstüne gameofbet kulisbet çekim Paylaş aldım onlarda gitti. Duracagimiz yeri bilmedikce kaybetmeye mahkumuz. Kulisbet çekim Paylaş mk mig voleybolu 3 farklı alır dedim 14-18 den 20-18 one geç 22-25 yenil seti mk karilari kaltaklar

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ula valla nasip tumbet hesabimda 23 tl unutulmuş. O parayla tumbetten 100 çektim. Sonra başka sitelere attım.maksibet 100 kulisbet 100 gameofbet 100 atlasbet 100 çektim. Sabaha doğru hepsi gitti. En son betpuana kalan 50 yi atmistim o da gitti 20 kayıp bonusla zorla bi 100 çektim. Onuda kimseye atamam. Üstüne gameofbet kulisbet çekim Paylaş aldım onlarda gitti. Duracagimiz yeri bilmedikce kaybetmeye mahkumuz. Kulisbet çekim Paylaş mk mig voleybolu 3 farklı alır dedim 14-18 den 20-18 one geç 22-25 yenil seti mk karilari kaltaklar
mig iyi takımdır (sağlam şikecidir) :D

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gizli saklı iş yapmıyorum muhsin babam yaşındaysa oglu yaşındaki adamada bunu yapmicak bazılarının arkadan kurduğu cümleyi şimdi yüzüne kurduğum için mi bana gelip kinayeli laflar kurmicak ozman zaten çok gördük evimden alanları adam profildeki kıza bile kafayı takmış benim takıldığım mevzu oda değil asıl karakteri bozuklari ben biliyorum bana özelden dayı soyle böyle diyip forumda yavşayanlara sözüm.
Konusun mu hala ?

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sonuna kadar hakkısın kardesım benım esseklıgım para varken verdıgım adamlar yokken benı sıklemıyorlar yanlıs adamlara yedırmısım
Demek istediğim buydu bak biz hep buradayız ama yedirdiklerin suan yok onlar paran varken varlar kro bunu unutma bana yedir demiyorum sokaga at ama iki yüzlü adama atma zorda kalınca bi *** çıkar sana laf eder onlarla birlik olup sana öyle deme ayıptır derler bakınız ‘ kedicik olayı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
mig iyi takımdır (sağlam şikecidir) :D
Betpuan 20 tl yi 90 yapmıştım bi voleybol a 10 attım yattım. Mig 2 set 6 fark atara 20 attım 100 cekeyim diye. 25-6 yendi. Betpuani hallettim. Rahat yeniyor diye kulisbet çekim Paylaş bonusa 3.set 3 farklı alır dedim. Yanina da Atlanta Cyber 2.ceyrek 15 fark atar dedim 25 fark attı Mig yatırdı. Ilk cevrim Tek maç olsa Mig i yazmam MK siteleri işimizi zorlaştırıyor lar

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Neyse ben az daha uyuyayim siz takılın ama kavga gürültü etmeden :)

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Cevırde sık bari ??

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Demek istediğim buydu bak biz hep buradayız ama yedirdiklerin suan yok onlar paran varken varlar kro bunu unutma bana yedir demiyorum sokaga at ama iki yüzlü adama atma zorda kalınca bi *** çıkar sana laf eder onlarla birlik olup sana öyle deme ayıptır derler bakınız ‘ kedicik olayı
Sonuna kadar haklısın kardasım bundan sonra dıkkat edecem zaten ❤️??

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap