Yapma dayı yanarızBu arada 2. @EL MATADOR doğuo dikkat edin??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapma dayı yanarızBu arada 2. @EL MATADOR doğuo dikkat edin??
Görünen o??Yapma dayı yanarız
Valla sağol nasıl biseyse boğaz burun tıkalı
O doktorun dötüne koyam öldüremedi seni???Alerjik olabilir doktor bana bi hap burun spreyi verdi 2 günde birseyim kalmadı halada kullaniyorum
Görünen o??
Hayatı hayalBorcla borç ödenmez başkasına güvenip birimlerinden borç alınmaz kimseye kefil olunmaz matador yanlış yolda. Başka yerden para bekliyordum la vs olacak şeyler degil
Güldürme hanimla papaz olacağız kime gülüyon diyor yalanda atamiyorum kadircan a diyorumO doktorun dötüne koyam öldüremedi seni???
Meto işine bak metooo yalan ederim seniBorcla borç ödenmez başkasına güvenip birimlerinden borç alınmaz kimseye kefil olunmaz matador yanlış yolda. Başka yerden para bekliyordum la vs olacak şeyler degil
Dediği doğru olsa bile düşünce yanlış. Kedicik bana guvenmiyormusun neden tefoya kefil olmadın diye alındı ama bunun güvenle ilgisi yok yarına başımıza ne geleceğinin garantisi yok. Başkası yüzünden kimseye mahçup olamamHayatı hayal
Ula benim yüzümden dayak yicen sonunda??Güldürme hanimla papaz olacağız kime gülüyon diyor yalanda atamiyorum kadircan a diyorum
Canın sağolsunUla benim yüzümden dayak yicen sonunda??
KimBu arada 2. @EL MATADOR doğuo dikkat edin??
Yok öyle bişe değildir@tungabey sen yinede her ihtimale karşı git bi test yaptir
Pala pala kaç gündür ne yazıyor dayı
Hayırlı nöbetler babayiğitPala pala kaç gündür ne yazıyor dayı
Ospu cocugu numuneyi beğenmemiş 550 tl çöp oldu ***Yok öyle bişe değildir
Boyle risklerde oluyor dayi neresini begenmemis itoglu .Ospu cocugu numuneyi beğenmemiş 550 tl çöp oldu ***
Yaw giden para sorun değil iş güzeldi ona moralim bozuldu 550 bişe değilBoyle risklerde oluyor dayi neresini begenmemis itoglu .
Olsun dayi emegede yazik parana da niye bosa gitsin .Yaw giden para sorun değil iş güzeldi ona moralim bozuldu 550 bişe değil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!