Ticarette risk vardır her zaman??Olsun dayi emegede yazik parana da niye bosa gitsin .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ticarette risk vardır her zaman??Olsun dayi emegede yazik parana da niye bosa gitsin .
Eger tuttsaydı farklı olurdu?Ticarette risk vardır her zaman??
PALAYA LAF ATACAK ADAMIN GOTUNU KARISLARIM HAYIRLI NÖBETLER BABAYİĞİTHayırlı nöbetler babayiğit
Gel o işi Adana da yapak dayı bi silah patlattım mı bütün bayiler bize çalışırZamanında bellonaya mal satana kadar araba parası harcadım?
Ulan sen pala değilsen bende bülent ersoyum???PALAYA LAF ATACAK ADAMIN GOTUNU KARISLARIM HAYIRLI NÖBETLER BABAYİĞİT
Bellona merkez bayi yok?Gel o işi Adana da yapak dayı bi silah patlattım mı bütün bayiler bize çalışır
O zaman Bülent Ersoy,sun BabayiğitUlan sen pala değilsen bende bülent ersoyum???
Herkes bizden mal alır dayı sen raat ol gel bu pazarı kurak adanaya kumardan ekmek olmuyorBellona merkez bayi yok?
Kabul ***?? yalanlar aynı hikayeler aynı??O zaman Bülent Ersoy,sun Babayiğit
Benım yan çar dayı ???Kabul ***?? yalanlar aynı hikayeler aynı??
Kimse almaz bilmion bari sus??Herkes bizden mal alır dayı sen raat ol gel bu pazarı kurak adanaya kumardan ekmek olmuyor
Bire bir sen?Benım yan çar dayı ???
Cidden taktım kafaya egeröğrenecem sen misin?Benım yan çar dayı ???
Egerki sensen rezik ettim seniCidden taktım kafaya egeröğrenecem sen misin?
Evet benım dayı ????Egerki sensen rezik ettim seni
Az sonra sevgilin gelir hazırmısın ??Evet benım dayı ????
Yıkıl dıyen yok kı tunga paranı alacagınıda bılıyon şuan sadece cebım bos atacam paranı ılla kıGeçen gün 1xbette 10 lü kombin yapıp kazandigim için 1xbet bana ödül eklemiş. Ben yikilmam @EL MATADOR . Birazdan rol gelir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!