Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üye oluyorsun görevlerden 20video izliyorsun. 22-25 TL veriyor. Ertesi gün yine izliyorsun 45-48 TL civarı oluyor. 2-3 ref kasarak 50 TL çekiyorsun.Nasıl yani
Benim 46 da k
2-3 ref kas 50 olur. Site ödüyorBenim 46 da kaldı
Benim(hesabım) kısmına tikla. 500 ücretsiz krediye şimdi başvur de. Sonra görevlerime gir. Videoları izle 20 taneÜye olduk ama görev yok nasıl oluyor çözemedim
Gönder yarısini ????Lannn 2. Çekim de geldiii ? beyler üye olun kaçırmayın
Siteye attım bile ? valla hiç beklemiyordum site çatır çatır yatırıyor. Akşama bir 50 daha çekecem bakalım yarın da o gelecek mi ?Gönder yarısini ????
Gelir inşallahSiteye attım bile ? valla hiç beklemiyordum site çatır çatır yatırıyor. Akşama bir 50 daha çekecem bakalım yarın da o gelecek mi ?
Para mı yatırdın? 2 günlük veriyor zaten ilk üyelere nasıl çektin 2 çekim. 1 kere çekebiliyorsun ücretsizSiteye attım bile ? valla hiç beklemiyordum site çatır çatır yatırıyor. Akşama bir 50 daha çekecem bakalım yarın da o gelecek mi ?
Hayır para yatırmadımPara mı yatırdın? 2 günlük veriyor zaten ilk üyelere nasıl çektin 2 çekim. 1 kere çekebiliyorsun ücretsiz
Ee nasıl 2 kere çektin görev verdi mi. Bende görev yok uyelik aktif degil cunku. 77 tl var cektirmiyor para yatirmam lazimHayır para yatırmadım
Üye başına ne kadar veriyor yani reff başınaLannn 2. Çekim de geldiii ? beyler üye olun kaçırmayın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!