Türkiye'nin en büyüğü sahaya çıkıyor. Maalesef katılamam. Size bol şans kardeş.Birazdan @ahmeterkal01 dostum ROLL YAPACAK HERKESİ BEKLİYORUZ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Türkiye'nin en büyüğü sahaya çıkıyor. Maalesef katılamam. Size bol şans kardeş.Birazdan @ahmeterkal01 dostum ROLL YAPACAK HERKESİ BEKLİYORUZ
Dayı yok mevzu oyle degıl aslında ben aılemden bır lıra yıne habersız almam bugune kadar da almadım sana yemın olsun dayı her boku yerım onu yapmam 2 ay once pedere 4 k verdım calısırken 2 sını 1 ay sonra verecektı borcum vardı şahsa mahallede ıplemedı bende mecbur alıp ordan vermek zorunda kaldım haberı olsa bıle bısey olmaz yanı mevzu farklı dayıHarbi yüzsüz adamsın?
Len babaya borç para vermek nedir ayıp yaDayı yok mevzu oyle degıl aslında ben aılemden bır lıra yıne habersız almam bugune kadar da almadım sana yemın olsun dayı her boku yerım onu yapmam 2 ay once pedere 4 k verdım calısırken 2 sını 1 ay sonra verecektı borcum vardı şahsa mahallede ıplemedı bende mecbur alıp ordan vermek zorunda kaldım haberı olsa bıle bısey olmaz yanı mevzu farklı dayı
geldi tşkHemen atılıo ?
bende veriyorum borç babamaLen babaya borç para vermek nedir ayıp ya
Dayı 24 yasındayım peder 56 pedere kalsan bizden gecınecek aıle ıcı farklıdır yanı dıstan gprundugu gobı dgıl ?Len babaya borç para vermek nedir ayıp ya
Bir daha senetle ver borçDayı 24 yasındayım peder 56 pedere kalsan bizden gecınecek aıle ıcı farklıdır yanı dıstan gprundugu gobı dgıl ?
O sana diyomu 20yildir yediğini içtiğini ver diye ???? neyse knk bunlar özel mevzular kimse karisamaz?Dayı yok mevzu oyle degıl aslında ben aılemden bır lıra yıne habersız almam bugune kadar da almadım sana yemın olsun dayı her boku yerım onu yapmam 2 ay once pedere 4 k verdım calısırken 2 sını 1 ay sonra verecektı borcum vardı şahsa mahallede ıplemedı bende mecbur alıp ordan vermek zorunda kaldım haberı olsa bıle bısey olmaz yanı mevzu farklı dayı
O sana diyomu 20yildir yediğini içtiğini ver diye ???? neyse knk bunlar özel mevzular kimse karisamaz?
Ben altınları borç verdim babama daha ödeyecek mk ?Dayı 24 yasındayım peder 56 pedere kalsan bizden gecınecek aıle ıcı farklıdır yanı dıstan gprundugu gobı dgıl ?
Bizde yalan olmaz kardeşim her zaman bol şanslar dayıya atcam da ?para alışverişi yapmayak dio neyse cepte kalsın ??geldi tşk
DAYININ AKLI GİDİP GİDİP GELİRBizde yalan olmaz kardeşim her zaman bol şanslar dayıya atcam da ?para alışverişi yapmayak dio neyse cepte kalsın ??
Yok biraz parasız kalsın ?DAYININ AKLI GİDİP GİDİP GELİR
BEN YARDIMCISIYIM BENLE YAPALIM :d
Etkinlik için teşekkürlerödüller @mutu55 e gönderildi beyler herkese 50 saldım
ödüller @mutu55 e gönderildi beyler herkese 50 saldım
Şansin daim olsunödüller @mutu55 e gönderildi beyler herkese 50 saldım
Kesen bereketli olsun Topram gönlüne göre versin rabbim ?ödüller @mutu55 e gönderildi beyler herkese 50 saldım
kesene bereket başkan.. 50ye bonus alabilecegimiz site var mıdır acaba ya?ödüller @mutu55 e gönderildi beyler herkese 50 saldım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!