MAL MISIN ? DEMİCEM MALSIN ACIK NETya bırak hıkayeyı dekont mekont gel forumda arkandan 1 ton laf edıyorlar dolandırıcı dıye adın cıkmış ıfşa olmuşsun bana sataşmasan bışey demıcektım ustune gelecegın adamları ıyı seç bundan sonra yavşak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
MAL MISIN ? DEMİCEM MALSIN ACIK NETya bırak hıkayeyı dekont mekont gel forumda arkandan 1 ton laf edıyorlar dolandırıcı dıye adın cıkmış ıfşa olmuşsun bana sataşmasan bışey demıcektım ustune gelecegın adamları ıyı seç bundan sonra yavşak
Ne anlatıyon kardeşim sen ?senın paranı alır çöpe atarım şuan sen kımsın para verıceksın bana hak yiyen alçak
@WustelerK kanka dembkda
yahu sen niye çekiyorsun acunun eli yokmu
Alın beyler bunu burdan***** koydgum cocugu gelır derkı burada 3-5 kısıyız alamayan varmı der taşak geçıyor ılk 5 begenene cekılış 3 begenene cekılış
Yav senin eline kurban
iyi cekemiyormus bana cektirdi sen dusun 31 tl den oldum bende ?yahu sen niye çekiyorsun acunun eli yokmu
delirtmeyin beniiiiiiiiiiiiiiiii D.D:d
rakam cenabet kanka yoksa sendeydi ?delirtmeyin beniiiiiiiiiiiiiiiii D.D:d
D:dD:rakam cenabet kanka yoksa sendeydi ?
keske 5 elim olaydi besinizi cekeydimYav senin eline kurban
Teşekkürler dostum çok sağol
ben olaydim listede bendeydi 2 ci siraya cikaxakti ?Oğlum günde 7 posta atan benim 31 nasıl çıkmaz bana mk
ulan ********* evladı dembele ye ben kac kere para atmısım o bana oyle bışey dıyebılırmı ama senın gıbı orospu cocugu bı sık bılmez
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!