senden özür diliyorum bır yere kadar ınsanın siniri zaten banlanırım 1 2 saate senlık bışey yokdostum ana bacı yapmasan keşke gerek yok sabahın hayrında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
senden özür diliyorum bır yere kadar ınsanın siniri zaten banlanırım 1 2 saate senlık bışey yokdostum ana bacı yapmasan keşke gerek yok sabahın hayrında
ulan gotumde bi don var odul diyon ben haric herkez kazandi ?Ödülümu atın lan?
Lan nerdesin sen nerdesinÖdülümu atın lan?
kendisi kaşındı ben bırşey demedım kaşınanı kaşıdımya karaktersiz herif adamin anasina niye sovuyorsun anan yokmu senin
Haykırdım akhdjadhahshahshulan gotumde bi don var odul diyon ben haric herkez kazandi ?
Allah kabul etsin namaza kalktın herhalGeldim?
katılmak tabiki hakkı ama insan nezaketen geri çekilmesini bilmeli kardeş. kendi düşüncesi yapacak birşey yokMeto sende saçmalama 50 kerede katılır kardeşim nihai karar dağıtanindir
Tiktok izliyodum?Lan nerdesin sen nerdesin
100 liraya izledin videoyu ? 3 boyutlu muydu yoksa manzaradan mı izledin pahalıya mal oldu biraz ?Tiktok izliyodum?
tmkendisi kaşındı ben bırşey demedım kaşınanı kaşıdım
kendisi kaşındı ben bırşey demedım kaşınanı kaşıdım
Size de bol bol dua ediyorum sevgili kumarbaz kardeşlerim allah hepimizi islah etsin?Allah kabul etsin namaza kalktın herhal
kizlarin poposuna bakcam diye mane gittiTiktok izliyodum?
katılmak tabiki hakkı ama insan nezaketen geri çekilmesini bilmeli kardeş. kendi düşüncesi yapacak birşey yok
üzüldügüne eminim duyarlı sokak piçiSen anca sırtını kaşırsın yazık ki seni doğuran anaya oğlum oldu diye sevinmiştir amma velakin 30 lira için millete söven aciz bir evladı var üzülüyorum ailene
ya birader şu küfürü artık noktala ama ayıp oluyorlan kıtabını sıkerım bu orospu cocuklarının 30 lırasının da ***** koyarım ınsanlık olacak ınsanı zıvanadan cıkarırlar
tarkan aman vermedi D kaçırdınhiçbirşey anlamadım ama öyle olsun haydi
bu sabah savaslari hele bide geceye denk gelseydi @ARTİZZ DAYI ?@ARTİZZ DAYI zafo gördün mü usta olay nerelere geldi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!