Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kaldi 74.900tl
O sadece bi hesapta olan ?????kaldi 74.900tl
Geldim?babalar bende filtre var çekiliş sitesine girmiyor @James burdamısın
acun abe bizi guldurrrO sadece bi hesapta olan ?????
yemine derim bu mesajı @BMW den bekliyordum D.dkaldi 74.900tl
kanka o degirmen akti bitti ?Geldim?
anana bı posta atıcam ben senin orospu cocugu
La 150nin içinden geçtinacun abe bizi guldurrr
sanki cebime girdi ? site aldi kanka oclari oynamadi ?La 150nin içinden geçtin
Sana nasipse yarın akşam bi güzellik yapıcam kardomacun abe bizi guldurrr
sikinti no kanka ?Sana nasipse yarın akşam bi güzellik yapıcam kardom
lan kıtabını sıkerım bu orospu cocuklarının 30 lırasının da ***** koyarım ınsanlık olacak ınsanı zıvanadan cıkarırlartarkan şimdi haklı duruma düştü dembele 1 değil 2 degil 3 degil hepsine katılıyor ayıp gerçekten yok devrettim yok mevrettim falanda fistan devredeceksen hiç katılma milletin nasibini kaçırma
dostum ana bacı yapmasan keşke gerek yok sabahın hayrındasenın anan kaşınıyor orospu evladı ben napayım kaşınıyorsa sikiceksın bı yere kadar erkekligin de bedelı var şehvet kurbanıyım
Ödülümu atın lan?kanka o degirmen akti bitti ?
hiçbirşey anlamadım ama öyle olsun haydiyemine derim bu mesajı @BMW den bekliyordum D.d
ya karaktersiz herif adamin anasina niye sovuyorsun anan yokmu seninsenın anan kaşınıyor orospu evladı ben napayım kaşınıyorsa sikiceksın bı yere kadar erkekligin de bedelı var şehvet kurbanıyım
tarkan şimdi haklı duruma düştü dembele 1 değil 2 degil 3 degil hepsine katılıyor ayıp gerçekten yok devrettim yok mevrettim falanda fistan devredeceksen hiç katılma milletin nasibini kaçırma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!