@BMW dembele 20 t lsini bana bıraktı papara bilgin olsunTamam en cömert sensin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@BMW dembele 20 t lsini bana bıraktı papara bilgin olsunTamam en cömert sensin
@Rexar neredesin sennnn neredesinn sen gozlerimi seni ariyorrKarşıt cinsse olabilir ?
evet orda bana çıktıda ortada para yok
bazı insanların kalpleride sksyor bu konuda ne düşünüyorsunuzKarşıt cinsse olabilir ?
Kardo bi özele gelin dodoylaPara mara yok dağılın mke
kanka ama yanlis ihtiyaci vardir sans sanstir isteyen istedini yapar sana ciksaydi sen oyle yapardin kural yoktuben birşey demiyorum isteyen istediğini yapmakta özgür kardeş. ben olsam geride dururdum. kim naparsa yapsın
Bende çorbacıya gidip alicam 2 saattir bunaldımSigaram bitmiş delirmelik
sahte etkinlikevet orda bana çıktıda ortada para yok
Baaannn ban bansahte etkinlik
ya siz neyi tartisiyonuz la isteyen istedigi kadar katilsin burda dagitimci bisey demedikten sonra neden tartisiyonuz 3 kerede ciksin 5kerede sans sanstir
dodo aldi parayi yedi desen daha fazla inanirlardi ?sahte etkinlik
artizz senin canın sagolsun. söz veripte sözünde durmayanlar utansınsahte etkinlik
O kalpleri skisen insanlar 2 tarafta da kaybetmeye mahkum varliklardirbazı insanların kalpleride sksyor bu konuda ne düşünüyorsunuz
kral be bi o klavyeden yazio bi bu klavyeden adam gencc bee 4 kol musun senn ??Benim diğer hesap @ARTİZZ DAYI kekledim sizi dağıtımı bu şekil yaptım
Gelen msj yok?Kardo bi özele gelin dodoyla
O sana iletecekmişGelen msj yok?
Sabah sabah ayarlarimla oynamayin rica ediyorum duygularim darmadağın zaten?O sana iletecekmiş
iletildiSabah sabah ayarlarimla oynamayin rica ediyorum duygularim darmadağın zaten?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!