@BMWNeyse şakayı bırakın payfix kime
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@BMWNeyse şakayı bırakın payfix kime
insanlara anlamak zor kanka herkes kalbinin ekmeğini yer senin niyetini bilen bilir@ARTİZZ DAYI zafo gördün mü usta olay nerelere geldi ?
@DodoYAZYETER eNeyse şakayı bırakın payfix kime
Ban ban ban öldün çıkbu sabah savaslari hele bide geceye denk gelseydi @ARTİZZ DAYI ?
hahahahahahah gulmicem gulmicem ???
Gözüm dm kutusunda
?Gözüm dm kutusunda
Kardo kuruş kalmadıGözüm dm kutusunda
Adalet mülk ün temelidir sevgiler sunuyorum heryerde adalet olmalı adam üvey çocugunu bıle öz çocugundan ayırmıyor fazla harçlık verıyorkı o kendını dışlanmış hissetmesin basit bir ornektir gelıyor burada 20 30 lira ıcın mılletle taşak geçıyor amaç ınsan sevındırmek mı yoksa şov mu ha bana mı düşer düşmez hadı ıyı gecelerinsanlara anlamak zor kanka herkes kalbinin ekmeğini yer senin niyetini bilen bilir
yaziyi okumadimda sey dikkatimi cekti @ARTİZZ DAYI yanlis etiketlemissinben hata yaptıgımda özur dılemesını de bılırım @DodoYAZYETER @Aimar @ARTİZ DAYI @BMW @James arada hak yedımse kusuruma bakmayın terıbyesızleştımse hak etmedı kımse bu küfürlerı duymayı ama bazı şeyler ınsanın kanına dokunuyor basit gorunuyor ama buralarda adam çarpmalar dolandırmalar arkadaş yalamaları falan bana göre degıl bazı şeyler sesımı cıkarmadan duramıyorum bu arkadaşlarımdan konu altında ozur dılıyorum zaten banlanırım herkes hakkını helal etsin
Guzel dostum ben toplamda 2 ödül aldım sende 2 ödül aldın mesela ben boykadan aldım geri çekiliyorim dedin mitarkan şimdi haklı duruma düştü dembele 1 değil 2 degil 3 degil hepsine katılıyor ayıp gerçekten yok devrettim yok mevrettim falanda fistan devredeceksen hiç katılma milletin nasibini kaçırma
Kuruş snde kalsın tl gonder?Kardo kuruş kalmadı
yok ondan da özür diledim oku okuma sevgıler ozur dılerım soledıgım arkadaşlardan konuda küfürler adınayaziyi okumadimda sey dikkatimi cekti @ARTİZZ DAYI yanlis etiketlemissin
eskiden neydi be benim isim hatirlayan olur ust ustte 1 gunde 8 rol dagtiimda adim cikmisti millet katilma nolur diyordu ??tarkan şimdi haklı duruma düştü dembele 1 değil 2 degil 3 degil hepsine katılıyor ayıp gerçekten yok devrettim yok mevrettim falanda fistan devredeceksen hiç katılma milletin nasibini kaçırma
kanka yanlış anlama o arkadaşı 2.5 senedir tanıyırum adamın dağıtım şekli o yani bişey diyemezsin o da sevindirmek istiyor insanları iyi niyetinden gram süphem yokAdalet mülk ün temelidir sevgiler sunuyorum heryerde adalet olmalı adam üvey çocugunu bıle öz çocugundan ayırmıyor fazla harçlık verıyorkı o kendını dışlanmış hissetmesin basit bir ornektir gelıyor burada 20 30 lira ıcın mılletle taşak geçıyor amaç ınsan sevındırmek mı yoksa şov mu ha bana mı düşer düşmez hadı ıyı geceler
namaza başladın ya sen sal kumarı@ARTİZZ DAYI dayıcım payfix mi papara mi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!