ulan bize hep wow ona ?? bize ni yo1Kuruş snde kalsın tl gonder?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ulan bize hep wow ona ?? bize ni yo1Kuruş snde kalsın tl gonder?
Karpuz?neyse beyler cümleden hayırlı sabahlar kalın sağlıcakla
Noldu la sabah namazında müjdelendin miSevgili mumin kardeşlerim para için tartismayiniz
cok guzel soyledin be canjm benim?Sevgili mumin kardeşlerim para için tartismayiniz
kavun olsun .dd.d:dKarpuz?
boyka roll ayrıydı bu dagıtım ayrıydı kendini haklı çıkarmak için beni karalamaya çalışma. beni bilen bilir @Boyka01 ya sor kaç rolde dagıtımda geri çekildimGuzel dostum ben toplamda 2 ödül aldım sende 2 ödül aldın mesela ben boykadan aldım geri çekiliyorim dedin mi
hocam insan insanı sikr miSevgili mumin kardeşlerim para için tartismayiniz
james kılıçdaroğluSevgili mumin kardeşlerim para için tartismayiniz
Metin abi sen ödül aldın mı bu zaferin dağıtımdaboyka roll ayrıydı bu dagıtım ayrıydı kendini haklı çıkarmak için beni karalamaya çalışma. beni bilen bilir @Boyka01 ya sor kaç rolde dagıtımda geri çekildim
ben hata yaptıgımda özur dılemesını de bılırım @DodoYAZYETER @Aimar @ARTİZ DAYI @BMW @James arada hak yedımse kusuruma bakmayın terıbyesızleştımse hak etmedı kımse bu küfürlerı duymayı ama bazı şeyler ınsanın kanına dokunuyor basit gorunuyor ama buralarda adam çarpmalar dolandırmalar arkadaş yalamaları falan bana göre degıl bazı şeyler sesımı cıkarmadan duramıyorum bu arkadaşlarımdan konu altında ozur dılıyorum zaten banlanırım herkes hakkını helal etsin
Tamam en cömert sensinboyka roll ayrıydı bu dagıtım ayrıydı kendini haklı çıkarmak için beni karalamaya çalışma. beni bilen bilir @Boyka01 ya sor kaç rolde dagıtımda geri çekildim
ya siz neyi tartisiyonuz la isteyen istedigi kadar katilsin burda dagitimci bisey demedikten sonra neden tartisiyonuz 3 kerede ciksin 5kerede sans sanstirboyka roll ayrıydı bu dagıtım ayrıydı kendini haklı çıkarmak için beni karalamaya çalışma. beni bilen bilir @Boyka01 ya sor kaç rolde dagıtımda geri çekildim
zafer kimMetin abi sen ödül aldın mı bu zaferin dağıtımda
Artizzafer kim
silkelermi dedi lutfen yanlis anlamayinnnnnnhocam insan insanı sikr mi
Karşıt cinsse olabilir ?hocam insan insanı sikr mi
ben birşey demiyorum isteyen istediğini yapmakta özgür kardeş. ben olsam geride dururdum. kim naparsa yapsınya siz neyi tartisiyonuz la isteyen istedigi kadar katilsin burda dagitimci bisey demedikten sonra neden tartisiyonuz 3 kerede ciksin 5kerede sans sanstir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!