Geçmiş olsunHepinize atacaktım yemin ederim. Ne size atabildim ne borcu ödeyebildm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsunHepinize atacaktım yemin ederim. Ne size atabildim ne borcu ödeyebildm
DümenHepinize atacaktım yemin ederim. Ne size atabildim ne borcu ödeyebildm
Hepinize atacaktım yemin ederim. Ne size atabildim ne borcu ödeyebildm
Baba adam 1.5k para kaybetmiş niye kışkırtıp duruyonki
Kral kendi kendine yazıp duruyor. Yoksa biliyorsun yapmam böyle şeylerKÜFÜR HAKARET YASAK DEVAM ETMEYİN LÜTFEN !
Kraaaaaal aynenKral kendi kendine yazıp duruyor. Yoksa biliyorsun yapmam böyle şeyler
Yazılanlar silindi lütfen devam etmeyin beyler gerek yok böyle şeylere @TÖMBELEKÇİKral kendi kendine yazıp duruyor. Yoksa biliyorsun yapmam böyle şeyler
Tamam adminciğim cukka atar mısın bana yarın vercemYazılanlar silindi lütfen devam etmeyin beyler gerek yok böyle şeylere @TÖMBELEKÇİ
At da ne gülüyon @Rooster pazartesi cezaevine gircem haşlık yaparımTamam adminciğim cukka atar mısın bana yarın vercem
Gir çık yapacakmışsın temelli girsen verirdim ?At da ne gülüyon @Rooster pazartesi cezaevine gircem haşlık yaparım
Korona dan geri yollarlar kış yaklaşınca yasaklar gelir geriAt da ne gülüyon @Rooster pazartesi cezaevine gircem haşlık yaparım
Baba ben müebbet aldım o zaman harçlığımı bekliyorum tskGir çık yapacakmışsın temelli girsen verirdim ?
Cukka alacaktım @Rooster dan niye açıklıyosunKorona dan geri yollarlar kış yaklaşınca yasaklar gelir geri
İns o günleri görürüz kralValla bende kazanirsam tüm arkadaslara dağıtım yaparım diyorum ama bir türlü olmuyor.
Kardeş onu siteye atmadan yapacaktin Parayı kurtarırsak yarısını burada dagitacagim demiştin ya moralinde bozuk birşey de demek istemiyorum ama bu dilinde kemiği yok lafı agzimda tutamiyorHepinize atacaktım yemin ederim. Ne size atabildim ne borcu ödeyebildm
@TÖMBELEKÇİ gülme la sende sözünü tut haydiValla bende kazanirsam tüm arkadaslara dağıtım yaparım diyorum ama bir türlü olmuyor.
Kardeş onu siteye atmadan yapacaktin Parayı kurtarırsak yarısını burada dagitacagim demiştin ya moralinde bozuk birşey de demek istemiyorum ama bu dilinde kemiği yok lafı agzimda tutamiyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!