dilin sismesin dayilarin guluya babus bise dicem kizacaksiniz onun icin susayim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dilin sismesin dayilarin guluya babus bise dicem kizacaksiniz onun icin susayim
susalim?dilin sismesin dayilarin gulu
derhalsusalim?
ya babus bise dicem kizacaksiniz onun icin susayim
Valla benim bildiğim doğru bu. Ben dağıtım yapacağım deyip yapmazsam banada hatirlatin bu dediklerimi. Kimsenin parasinda gözüm yoktur. Emin cevigin parasının gitmesine en çok uzulenlerden biriside ben olurum. Çevik değil baskasida olsa yine bunları yazardım. sozlerimin arkasındayım.Pilot kalem bir sanatsa bunun bir sanatkârı vardır demen lazımdı meto. Her neyse matematik problemi çözmüyoruz doğru bir tane falan değil.
Acacagıniz rolleri skym demek istediğin bu sanırım ?? haklısın daya babus bise dicem kizacaksiniz onun icin susayim
aklima bile gelmediAcacagıniz rolleri skym demek istediğin bu sanırım ?? haklısın da
yani diyoki dayi sen sus gozlerin konussun muhso ayiktiAcacagıniz rolleri skym demek istediğin bu sanırım ?? haklısın da
Bak iyi hatirlattin Sende insanlık hali olabilir deyip Susup otursaydin. Adama demedigini birakmadin. Benim yazdıklarımı eleştir anca. Kendi kendini ele verdin kendinle çelisme100 at bana en geç haftaya pazartesi 200 atarım erken atarsam yine 200 atarım ama bende ibnelik var 100 de atabilirim ben bir dansözüm.
yorumun...YORUM VAR YORUM YOKK......
Dayı mevlana gönüllü olma biraz da azarla Allah için ??aklima bile gelmedi
burnun da Masallahbi orospu cocugu kokusu alıyorum burda
ne azarlicam sen vuran vurmus?Dayı mevlana gönüllü olma biraz da azarla Allah için ??
Topladığı n Fındık lardanda al gelAz yavaş tartışın bira alıp gelcem
baslama genebi orospu cocugu kokusu alıyorum burda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!