Biyerde yazmisti da Boşver kimsenin parasindan gözüm yoktur. önemi de kalmadı zaten.Ne zaman dedi ki?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biyerde yazmisti da Boşver kimsenin parasindan gözüm yoktur. önemi de kalmadı zaten.Ne zaman dedi ki?
parasinda degilim ama yeri gelmisken soyleyim meto dogru diyo para senin kralin oglu bana da atip atacagin 20-30 ona da sokim birkac rol yapildi digerleri es gecildi bazi laf soz dolasti ortalikta onlarida biliyoruz da neyse dilin kemigi yok susalim mke bos yapmayalimKardeş onu siteye atmadan yapacaktin Parayı kurtarırsak yarısını burada dagitacagim demiştin ya moralinde bozuk birşey de demek istemiyorum ama bu dilinde kemiği yok lafı agzimda tutamiyor
Biyerde yazmisti da Boşver kimsenin parasindan gözüm yoktur. önemi de kalmadı zaten.
Kardeş ne para gözü allah aşkına tartışmak için yazmadım o mesajı. Sence söz verip sözünde durmayan mı hatirlatanmi hatalı. Cevigi severimde ama ona kimse paranın yarısını dagit demediki kendisi dagitacagim dedi. O mesajı sadece çevik içinde yazmadım genel olarak soyledim.onun konusunun üstüne denk geldi. Ha tombelekci roll yapıp ödülleri atmamis ha çevik yarısını dagitacagim demiş dagitmamis fark eden nedir.Meto harbi paragözsün 5 mesajından 3 ü para. Adam cuma yazmış onu, günler geçmiş o sırada ne tür sıkıntılara girdi belki bunları düşünüyor musun? O gün ödense dağıtırdı, zaten roll için para verdi. Bu paranın geleceğini kimse tahmin edemezdi. Yapma lütfen yaşını başını almış adamsın.
dogruya dogru biraz ayip olduKardeş ne para gözü allah aşkına tartışmak için yazmadım o mesajı. Sence söz verip sözünde durmayan mı hatirlatanmi hatalı. Cevigi severimde ama ona kimse paranın yarısını dagit demediki kendisi dagitacagim dedi. O mesajı sadece çevik içinde yazmadım genel olarak soyledim.onun konusunun üstüne denk geldi. Ha tombelekci roll yapıp ödülleri atmamis ha çevik yarısını dagitacagim demiş dagitmamis fark eden nedir.
Kardeş ne para gözü allah aşkına tartışmak için yazmadım o mesajı. Sence söz verip sözünde durmayan mı hatirlatanmi hatalı. Cevigi severimde ama ona kimse paranın yarısını dagit demediki kendisi dagitacagim dedi. O mesajı sadece çevik içinde yazmadım genel olarak soyledim.onun konusunun üstüne denk geldi. Ha tombelekci roll yapıp ödülleri atmamis ha çevik yarısını dagitacagim demiş dagitmamis fark eden nedir.
ama onunda cani yandidogruya dogru biraz ayip oldu
fo metin biraz hakli beMeto o para sıcağı sıcağına gelse seninle aynı fikirde olurdum günler geçmiş kim bilebilirdi? Tom'un yaptığı ile bu bir değil kıyas bile yapılamaz.
Ben hiçbir zaman paranın peşinde olmadım. Verilen sözler benim için Paradan daha önemli. Verilen söz illa para olacak diye birşey yok örnek şu saatte yarın şurada bulasilim dedik o saatte orda olmamız lazım.Meto harbi paragözsün 5 mesajından 3 ü para. Adam cuma yazmış onu, günler geçmiş o sırada ne tür sıkıntılara girdi belki bunları düşünüyor musun? O gün ödense dağıtırdı, zaten roll için para verdi. Bu paranın geleceğini kimse tahmin edemezdi. Yapma lütfen yaşını başını almış adamsın.
bazen olmuo ama insan bu seser beserBen hiçbir zaman paranın peşinde olmadım. Verilen sözler benim için Paradan daha önemli. Verilen söz illa para olacak diye birşey yok örnek şu saatte yarın şurada bulasilim dedik o saatte orda olmamız lazım.
te
fo metin biraz hakli be
Kardeş doğru 1 tanedir. 2 doğru yoktur. boşuna laf kalabalığı yapmayalım. Diğer taraftada sitede şu kadar param kaldı kurtarirsak şu kadar dağıtım deyip işi çözülunce kaç kişi toz oldu gitti. Oda aynı buda aynı.Meto o para sıcağı sıcağına gelse seninle aynı fikirde olurdum günler geçmiş kim bilebilirdi? Tom'un yaptığı ile bu bir değil kıyas bile yapılamaz.
bugun bazi sozleri vardi tefo?Ya diyorum ya İlyas paradan kaçacak biri değil ama aradan günler geçmiş yani o adam belki o günlerde zarara girdi günler geçmiş şimdi kalkıp yarısını dağıt diyemezsin ha aynı gün ödense bende sizinle aynı fikirde olurdum benim içinde söz önemli ama olayı ölçüp biçmek lazım.
Kardesim Ben mi dagit dedim. Kimse kimseye zorla dağıtım yaptiramaz. Zaten yap diyende yok. Cok basit söz vermeyeceğiz olacak bitecek.Ya diyorum ya İlyas paradan kaçacak biri değil ama aradan günler geçmiş yani o adam belki o günlerde zarara girdi günler geçmiş şimdi kalkıp yarısını dağıt diyemezsin ha aynı gün ödense bende sizinle aynı fikirde olurdum benim içinde söz önemli ama olayı ölçüp biçmek lazım.
Kardeş doğru 1 tanedir. 2 doğru yoktur. boşuna laf kalabalığı yapmayalım. Diğer taraftada sitede şu kadar param kaldı kurtarirsak şu kadar dağıtım deyip işi çözülunce kaç kişi toz oldu gitti. Oda aynı buda aynı.
bugun bazi sozleri vardi tefo?
roll harici para hiçbişeye yaramadı roll de kaybetti bütğn parası gitti bence konuyu aktif tutmayalımKardeş doğru 1 tanedir. 2 doğru yoktur. boşuna laf kalabalığı yapmayalım. Diğer taraftada sitede şu kadar param kaldı kurtarirsak şu kadar dağıtım deyip işi çözülunce kaç kişi toz oldu gitti. Oda aynı buda aynı.
baska baska tefoRoll açtırdı ya zaten.
ya babus bise dicem kizacaksiniz onun icin susayimroll harici para hiçbişeye yaramadı roll de kaybetti bütğn parası gitti bence konuyu aktif tutmayalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!