Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
AsSelamın aleyküm cümleten sohbet burdan devam
Aleyküm selamSelamın aleyküm cümleten sohbet burdan devam
a,sSelamın aleyküm cümleten sohbet burdan devam
Yazarım ben özelden sana sabaha kadar gelir olmadı bulusur elden veririm sen yat@gomez
Betpuanında ... Ben gidiyom yatmaya bana atmadan yersne boğazında kalsın
Ya benYazarım ben özelden sana sabaha kadar gelir olmadı bulusur elden veririm sen yat
İyi gecelerYazarım ben özelden sana sabaha kadar gelir olmadı bulusur elden veririm sen yat
1ci benim , benim karışma şansım yok beni yazmamışListe yanlış aşağı kadar iniyor gerçek kazananların hiçbiri alamıyor şuan ?
Sende izmirli değilmiydin laYa ben
İyi gecelerİyi geceler
Bak özeli açtım yaz ordanYazarım ben özelden sana sabaha kadar gelir olmadı bulusur elden veririm sen yat
Mersin knk İzmirde olmayı isterdimSende izmirli değilmiydin la
Listeyi tam aşağıya indirmemis farketmemis o yüzden1ci benim , benim karışma şansım yok beni yazmamış
kazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo haListeyi tam aşağıya indirmemis farketmemis o yüzden
Kimler kazanmış ben aşağıya indirdim 10.kisi benimkazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo ha
7 benim bir sen gerisi bende yokkazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo ha
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!