Bitmez o tantana boşver öbürlerinin sansinsymiskazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo ha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bitmez o tantana boşver öbürlerinin sansinsymiskazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo ha
ben 1.ciyim birisi begeniyi çekse bile ben değişemem a m k nasıl liste yaptıysa artık7 benim bir sen gerisi bende yok
Vortex haklıkazananların hiçbirisi dogru degil kimsede sesini çıkarmıyo ha
25in kavgasınımı yapakVortex haklı
Yoo göstermiyom kaos istiyom ben ?Beyler dağıtım yapan arkadaş kötü niyetli bir arkadaş değil. Bilmediğinden olmuş olabilir. Bundan sonra ki çekilişlerini ben yaparım. Bunu tekrar başa sarmak olmaz artık sizde biraz iyi niyet gösterin.
Kanja yanlış kişilere atıyor yaz sen şöyle kimin olduğunu hakkımız gitmesşnBeyler dağıtım yapan arkadaş kötü niyetli bir arkadaş değil. Bilmediğinden olmuş olabilir. Bundan sonra ki çekilişlerini ben yaparım. Bunu tekrar başa sarmak olmaz artık sizde biraz iyi niyet gösterin.
Ben aldığım için değil papara yok alamıyorum zaten ilk başta doğruydu çıkmayanlar beğeni geri çektiği için liste karıştı isterse bana atmasın sıkıntı yok@Kaptan Kostok kanla yanlış kişilere atma devam ete vasıp alttan başla
yapcak bisey yok iyi niyet göstericez .25in kavgasınımı yapak
iban ver paparadan ibana gönderim oluyorPapara hesap no lazım ödül gelcek bende papara yok
İlla papara diyor bide papara min. 100 olmuş sanirom iban a göndermeiban ver paparadan ibana gönderim oluyor
Ohoo ??Ben aldığım için değil papara yok alamıyorum zaten ilk başta doğruydu çıkmayanlar beğeni geri çektiği için liste karıştı isterse bana atmasın sıkıntı yok
Benş etkilemiyor çekenler çeken de yok herhalde 7 de sabitmBen aldığım için değil papara yok alamıyorum zaten ilk başta doğruydu çıkmayanlar beğeni geri çektiği için liste karıştı isterse bana atmasın sıkıntı yok
Şekilmiş la bende öyle yapam en iyisi ?Az bekleyin sorunu çözüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!