CanımsjnAz bekleyin sorunu çözüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
CanımsjnAz bekleyin sorunu çözüyorum
Berlin direk çekti ? sıkıntı yok istiyorsa çeksin tekrar liste yapsın şikayetim yokBenş etkilemiyor çekenler çeken de yok herhalde 7 de sabitm
bi deli bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış işte muhsin bişey attı ortaya ***Benş etkilemiyor çekenler çeken de yok herhalde 7 de sabitm
Eline sağlıkAz bekleyin sorunu çözüyorum
Muhsine idam??bi deli bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış işte muhsin bişey attı ortaya ***
Sülo kanka papara payfix aynımı seninBenimde hakkım değilse almayalım abi kimsenin hakına girmeyelim
yok dayı orda kim yazıyosa o alsın sıkıntı yok karışıklık olmuş yapcak bişey yokBenimde hakkım değilse almayalım abi kimsenin hakına girmeyelim
Değişme ihtimali varmıSülo kanka papara payfix aynımı senin
O bazen baska yerden atıyodu kanka değişiyo onun hesaplarDeğişme ihtimali varmı
+1Ben kendimi 10.saydim hatta Veysel 7. İdi hakkım değilse almam 26 TL ne fakir eder ne zengin
Hahahaha lan 6. Begeniyi çekse 6ya düşecek işte ne alaka mkbi deli bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış işte muhsin bişey attı ortaya ***
Pardon knkO bazen baska yerden atıyodu kanka değişiyo onun hesaplar
benimkide aynı kankaSülo kanka papara payfix aynımı senin
26 için karışmasın ortalık ben feragat ederim problem değil benim içinyok dayı orda kim yazıyosa o alsın sıkıntı yok karışıklık olmuş yapcak bişey yok
Paparayı kapattım kanka. Payfix aynı özel açık benim yaz istersen ordanSülo kanka papara payfix aynımı senin
Biliyorum onuHahahaha lan 6. Begeniyi çekse 6ya düşecek işte ne alaka mk
Seninki bende hiç olmadı ki kanka ??benimkide aynı kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!