Senin zaten paparan var ?Papara payfix ne atiyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin zaten paparan var ?Papara payfix ne atiyoz
Bmw aticakti uykusu gelmiş sana iletsin diye?@DodoYAZYETER kanka senmi murice attın la payfixi
Ne bileyim kanka birisi attım dedi ama kim dedi bilmiyom ?Bmw atmistir hahahah ben niye murice payfix atim kanka ??
Yemin ediyom aynen böyle dedim bende26 altı TL sini dikim beğenisini çekip adamlığını kanıtlayan arkadaşlar mutlu olun
Bir şey diyecektim de susayım en iyisi boşver26 altı TL sini dikim beğenisini çekip adamlığını kanıtlayan arkadaşlar mutlu olun
Dostluk baki kalsın önemli olan o keyfine bakOlur kanka elbet birgün olduğu zaman unutmam zaten kolay kolay
Harbi yaVallahi ayıptır bile bile yapılmaz inş yapanlarında hakkı yenir
Kendime yakıstımıylrım ana avrat gidecem vallahi billahiBir şey diyecektim de susayım en iyisi boşver
Bmw yazdi knk uyuyacakti galiba ?Ne bileyim kanka birisi attım dedi ama kim dedi bilmiyom ?
Oooo öylemi sabaha sürpriz var diyosun?Senin zaten paparan var ?
Kanka sırf değişmesin diye çekmedim almaya girmediydim devire girdiydim kim çektiyse ayıp etmişVallahi ayıptır bile bile yapılmaz inş yapanlarında hakkı yenir
İhtiyaç olmasa umrumda olmaz. Ama böyle ümitlendik yine olmadı ya . O koyuyor adamaKendime yakıstımıylrım ana avrat gidecem vallahi billahi
Tamam kanka sen özel aç payfix alcam senden uyucam daha gelmedi sabaha kadar gelmezse manuel atacaklarmısBmw yazdi knk uyuyacakti galiba ?
İlk 6 dan biri çekti tanıdıkdı kim olduğunu bilsem selam verenin anasını ******Kanka sırf değişmesin diye çekmedim almaya girmediydim devire girdiydim kim çektiyse ayıp etmiş
Kanka hesap kitap yapıp halletmeye çalıscam 500 normal dağıtcam da özelden dediklerim ayrı 1200 ü geçmemem lazım ayarlıcaz birşeyler artıkOooo öylemi sabaha sürpriz var diyosun?
Berlindir ??İlk 6 dan biri çekti tanıdıkdı kim olduğunu bilsem selam verenin anasını ******
Adam açık açık dedi zaten çekiliş yapıldı bak bakalım liste aynımı çektim diye ?Berlindir ??
örtmenim bekliyorum sabaha örtmenim?????Kanka hesap kitap yapıp halletmeye çalıscam 500 normal dağıtcam da özelden dediklerim ayrı 1200 ü geçmemem lazım ayarlıcaz birşeyler artık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!