Borcu odedin tabi konuş rahat rahat ***??Ben kendimi 10.saydim hatta Veysel 7. İdi hakkım değilse almam 26 TL ne fakir eder ne zengin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Borcu odedin tabi konuş rahat rahat ***??Ben kendimi 10.saydim hatta Veysel 7. İdi hakkım değilse almam 26 TL ne fakir eder ne zengin
sen bunu söylemesen bişey olmazdı a m k ama arkadaş listeyi sonuna kadar indirmemiş o yüzden olduHahahaha lan 6. Begeniyi çekse 6ya düşecek işte ne alaka mk
Aynen sorun sadece beğeni çekilmesi değil ??sen bunu söylemesen bişey olmazdı a m k ama arkadaş listeyi sonuna kadar indirmemiş o yüzden oldu
Kanka sana özel atamıyorum ben anlamadım ondan yazamadım payfix aynısı ise var ondan sordumPaparayı kapattım kanka. Payfix aynı özel açık benim yaz istersen ordan
Aynı kardomKanka sana özel atamıyorum ben anlamadım ondan yazamadım payfix aynısı ise var ondan sordum
Aynı kardomKanka sana özel atamıyorum ben anlamadım ondan yazamadım payfix aynısı ise var ondan sordum
Benim değişti özel numara yaptırdımKanka sana özel atamıyorum ben anlamadım ondan yazamadım payfix aynısı ise var ondan sordum
Yanlış da anlaşıldık oh ne güzelHepimiz hakkımızı Veysel verelim olay kapansın bence
Tamam kanka ödeme gelmedi daha büyük ihtimal sızarım sabaha gelmiş olur paslarımAynı kardom
hahha dimi sende haklısın kankaSeninki bende hiç olmadı ki kanka ??
Alamadık zatenBorcu odedin tabi konuş rahat rahat ***??
Yok la ben sabah beri diyorum zaten alamixam papara yok biri faydakandimYanlış da anlaşıldık oh ne güzel
Bulurum ben o numarayı sen merak etme ??Benim değişti özel numara yaptırdım
Tamamdır kanka sağolasın eyvallah görüşürüzTamam kanka ödeme gelmedi daha büyük ihtimal sızarım sabaha gelmiş olur paslarım
Papara payfix ne atiyozTamam kanka ödeme gelmedi daha büyük ihtimal sızarım sabaha gelmiş olur paslarım
Bmw atmistir hahahah ben niye murice payfix atim kanka ??@DodoYAZYETER kanka senmi murice attın la payfixi
Olur kanka elbet birgün olduğu zaman unutmam zaten kolay kolayhahha dimi sende haklısın kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!