Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
FBI EKIBINE HABER VER BASKİN YAPSINLAR KANKABeyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
kaldığım binada katta bir daire her gece bu saatlerd disko vari aşırı yüksek bas ve seste müzik açıyor sabah 7 de işe gidiyorum uyuyamıyorum kapıcıya söyledim ilgilenmiyor ne yapabilirim muhatap da olmak istemiyorum tekin tiplere benzemiyorlar
Havaya ates et kralllBeyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
kaldığım binada katta bir daire her gece bu saatlerd disko vari aşırı yüksek bas ve seste müzik açıyor sabah 7 de işe gidiyorum uyuyamıyorum kapıcıya söyledim ilgilenmiyor ne yapabilirim muhatap da olmak istemiyorum tekin tiplere benzemiyorlar
Beni ekledin mi@Palaa öldün mü nerde takip
Banlandımı çevo ??O gün çökmenin sayfayla alakalı olmadığını çok iyi biliyorsunuz
Dostum nerde sabah burdasin 23:35 sondu sen 23:55 de geldinben yokum dostum burdayım sabahtam
Beyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
Kesin pardon boşudur engelli bende oAY ÇİÇEĞİ SAPI PARASI ÇÖKMÜŞ TAKİP ETME BEN ATARIM DİYOR
Polis cagırmayı düşünsen?Beyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
kardsm pompaliyi alıyorsun kapıya gidiyorsun bidaha açarsanız götünüze sıkarım diyorsun sorun çözülüyor oh misBeyler konu dışı bişey sorcam lütfen fikir verir misiniz
Yazıyoz ya AGA. SADECE ÖLÜLER GÖRÜR@Palaa öldün mü nerde takip
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!