Burdayiz da *** modemi gidop gisop geliyo eski 15 yıllık@Jeastek77 ve @asus1995 burdami kendileri acep
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Burdayiz da *** modemi gidop gisop geliyo eski 15 yıllık@Jeastek77 ve @asus1995 burdami kendileri acep
@Muric81 arkadaşın hakkı baki kalsın çıkarma onu dikkat ettim cok yazdıHele bir maç gelsin çekiliş olsun sabah bakarım konuya ?
Maalesef bu ArkadaşKral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zaten
Kral bak takip edenlerden yazmis ama sen 30 dk da gelip bir mesaj yazip gidiyon herkes senin gibi yapsa takibe gerek yok o zmnKral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zaten
Kral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zaten
Hı kral @Muric81 sen mi belirliyorsun söyle ahahHhHahah muz cumhuriyeti mi burasıKral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zaten
Zor abi listeye baksanaBizim 30 yalan mı oldu muhsin sana geçmiştik fixleri ?
Yarın kaymakamliga dilekçe verKral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zaten
Baba küfür etme ki millette orada sana küfür etmesin?curioya atlıyım puştun teki oraya sikeym site parama çöktü kılını kıpırdatmadı. *****
Zor abi listeye baksana
DOSTUM ORASI CURİODAN İBARET DEĞİLcurioya atlıyım puştun teki oraya sikeym site parama çöktü kılını kıpırdatmadı. *****
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!