pisipisipisipisipisipisihadi saplayin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
pisipisipisipisipisipisihadi saplayin
Sen daha curionun kim olduğunu bilmiyosun at ağızlı boş yapmaSibop az daha yalvar curioya ağladığını bilmediğimi mi sanıyorsun lan sibop.
Onun götüne torpil takar 10 saniyede 300km ye çıkartırım. Sibop yalvardigi gunleri unutmuşArabası 280 bin uzak dur iyi hız yapar.
Yeni kalktım Öyle oturuyom uyumıcam Daha burdan işe giderimNe edion
Anlamadım birşey@Muric81 @kadircan4747 @Rooster @Samurai1 @eydolu4731 @BMW @muhsinovi @Xetrov ve diğer arkadaşlar yumurta hazır hadi gelin yumurtanın yanındaki de tütün kolanyası ?? fotoğraf yüklenmyior mke yumrtayı yasakladınız mı
bul bakalım hatta bulursan ordan etiket at kimmiş görelim merak ettim bende ne zaman oldu bu olayBiliyorum yok karışyırmıyorum hatta konuda başka Nickle olduğun için kendin yazdın wortex olduğunu diğer foruma orda bi kaç kişi şaşırdı hatta çok kurcalasam bulurum ama eminim bu şekilde oldu yani şaşırmıştım hatta bende
Bence de iki taraf da kullanılabilir vende aynı görüşteyim ama orda bura sövüp burda oraya sövüp olmaz tabiUsta burda cok kisi o forumda da dağıtıma ve role gidiyor bence yanlış düşünce insanlar istediği ni yapmakta ozgur bende giriyom bazen misal
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!