Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tasagina yazdim *** kime veriyorsan ver ne yapayım listeyi ?La Liste tufanda konu kapandi
Oo kolpacı hangi forumdan çaldın
Ne zaman böyle bişey yaptım ispatlarsan sevinirim ? Seviyeni. koru ağır bozarım seni bu samimiyet nerden geliyo?Boş yapma teneke vortex seni. Dağıtım konusu açsam abi abi diye aglicaksın ***
Tamam dayımBende sense diom ve konu kapanio
Payfix atıyorum 30 atsana kanja
2 gün once kanka kanka diyordun lale seni ???Ne zaman böyle bişey yaptım ispatlarsan sevinirim ? Seviyeni. koru ağır bozarım seni bu samimiyet nerden geliyo?
Senin çaldıgın yerden kendi kendine laf soktun bana gerek kalmadı (ironi beyler )?Oo kolpacı hangi forumdan çaldın
sen yanaştın samimi olmaya çalıştın senn kimsin her yazdıgıma alıntı yaptın ???2 gün once kanka kanka diyordun lale seni ???
Sen saygılı adamsın. Diğer yerden de tanıyorum seni. çizgini bozmadan devam ediyorsun seni takdir ediyorum. Ama burda bazı kahpeler var çok tehlikeli vermeye meraklılarArkadaslar gozunuzu seveyim birbirinizle munakasa etmeyin .rolumuzu takip edelim .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!