Dk 35 0-0
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen saygılı adamsın. Seni diğer yerden de tanıyorum seni. çizgini bozmadan devam ediyorsun seni takdir ediyorum. Ama burda bazı kahpeler var çok tehlikeli vermeye meraklılar
Aldım zaten yeğenim rahat ol. Borclara da gitti para. Gidipte 15klık mı telefon alacaz?Reyiz dün yeni telefon alacam diyordun bugün para kalmadı borca gitti diyorsun.
Olm harbi boş muhabbetsin *** ?? kafani mikim senin yani olmayan boşBeyler araştırıyorum birazdan 10 k çekim gelcek bekleyin?
Aldım zaten yeğenim rahat ol. Borclara da gitti para. Gidipte 15klık mı telefon alacaz?
Aynen attım 2 tane bak sağı soğu kesik mi yeğenimŞimdi betasusa girip ss atarsın o zaman kıral sağı solu kesik olmayandan.
harbi daşşaklısın ha paranın amna koydun helal sana diycek bişeyim yok bol kazançlar bende senin kafasnı skm bu arada?Olm harbi boş muhabbetsin *** ?? kafani mikim senin yani olmayan boş
Hadi olm git rolunu takip et ? gol attırharbi daşşaklısın ha paranın amna koydun helal sana diycek bişeyim yok bol kazançlar bende senin kafasnı skm bu arada?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!