Gel bura???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gel bura???
Ekmegimle oynama??Bı sulama giderrr
Para kokusu alınca namaz ı yarida bırakıp geldiGel bura???
Fobi?Klostoroo
10 kişi 30 iyi giderDün 200 yatırımıma 100 freebet aldım ve kurallara uygun çevrimi tamamlayıp çekim verdim. Önce sabah saat 10da çekim verin dediler, sonra belge talep ettiler gönderdim. Sonra da altyapı incelemesi diyorlar. Çeşitli bahaneler üretip dün 00.00dan bu yana ödeme yapmıyorlar. Bonuslarına aldanıp 1000tldemekten aciz orrospu çocuğu siteye yatırım yapmayın. Bugün bana ödemez yarın size.
Canlı desteğe yazıp rahatsız edin sizlerden ricam. Sanmıyorum ama çekim gelirse 300ü dağıtacağım.
Gözün aydın tebriklerDün 200 yatırımıma 100 freebet aldım ve kurallara uygun çevrimi tamamlayıp çekim verdim. Önce sabah saat 10da çekim verin dediler, sonra belge talep ettiler gönderdim. Sonra da altyapı incelemesi diyorlar. Çeşitli bahaneler üretip dün 00.00dan bu yana ödeme yapmıyorlar. Bonuslarına aldanıp 1000tl ödemekten aciz orrospu çocuğu siteye yatırım yapmayın. Bugün bana ödemez yarın size.
Canlı desteğe yazıp rahatsız edin sizlerden ricam. Sanmıyorum ama çekim gelirse 300ü dağıtacağım.
Ulan ne adamsın...Para kokusu alınca namaz ı yarida bırakıp geldi
Yada imam farzı bensiz kılın işim çıktı gidiyorum da demiş olabilirsin ??Para kokusu alınca namaz ı yarida bırakıp geldi
Yada imam farzı bensiz kılın işim çıktı gidiyorum da demiş olabilirsin ??
2x gunah olmasin o milleti kumara tesfik ederek?@Klostrofobi bugun cuma dağıtım yaparak bugune özel 2x sevap işlemek ister misin ??
Paluluydun dimi sen@Klostrofobi bugun cuma dağıtım yaparak bugune özel 2x sevap işlemek ister misin ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!