Gece 450 vardı Sabah baktım zeroKulis tmmda polo neden coktu parana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gece 450 vardı Sabah baktım zeroKulis tmmda polo neden coktu parana
Laa hani paran yoktuGece 450 vardı Sabah baktım zero
2020_2021 sezonu kofikkkLaa hani paran yoktu
de get kiprasma2020_2021 sezonu kofikkk
Yedi....Parası olup atmayanın.....
Beklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık@Klostrofobi dağıtım bekleniyor
Ben kaşidim MKEBeklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
NeyiBen kaşidim MKE
Kimmis o bir kiisi merak etttim vallaBeklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
Beklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
Sen yorganın altından kaşıdın görünmedi ?Ben kaşidim MKE
@PalaaKimmis o bir kiisi merak etttim valla
Diyemem çok ayip
abi bizde kaşıyoz hergun???Beklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
Burdan değil Salih diye biri telegram grupları falan var adam alırım ama beni gör dedi yarın ödenecek dedi ihtimal vermiyordum ben de tamam 400 senin dedim söylediği saatte ödediKimmis o bir kiisi merak etttim valla
Evet her çekimi gelen gibi sende çamura yat topuk kimseye 1 kuruş dağıtmak zorunda değilsin. Çekim gelirse 300 dağıtım deme bari.Sen yorganın altından kaşıdın görünmedi ?
Belki tahminde bulundu sende inandin hemenBurdan değil Salih diye biri telegram grupları falan var adam alırım ama beni gör dedi yarın ödenecek dedi ihtimal vermiyordum ben de tamam 400 senin dedim söylediği saatte ödedi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!