Direkt diğer siteler versin demiyorum admin forum adına alıp cevige yardimci olabiliryok daha neler bi büronun ödemedigini diğer siteler verirmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Direkt diğer siteler versin demiyorum admin forum adına alıp cevige yardimci olabiliryok daha neler bi büronun ödemedigini diğer siteler verirmi
olabilir zaten ödeme alınmazsa ortalık karışcak gibiDirekt diğer siteler versin demiyorum admin forum adına alıp cevige yardimci olabilir
Dağıtım i boşver cukkayi kurtarakşayet alınırsa yarısını dağıtım yapıcam.
çok zor abi. vermiyom diyor adamlar. yerini yurdunu bilsek alacam daDağıtım i boşver cukkayi kurtarak
Ödenmez o afilty üyesiysen forumun belki biraz zararını karşılarlar yöneticiler adet öyledir geçmiş olsun tekrarşayet alınırsa yarısını dağıtım yapıcam.
o ne oluyor knkaÖdenmez o afilty üyesiysen forumun belki biraz zararını karşılarlar yöneticiler adet öyledir geçmiş olsun tekrar
Forumun panelinden üye olduysan linkinden yani linklerden olunan üyeliklerde senin kaybına belli Bi % de alıolar site site değişiyor orano ne oluyor knka
kanka afflied işte a m ko ne oluyor knka
Türkçe yazmıozki ak adamın sucu yok referans linki desek yeticek ?kanka afflied işte a m k
yok daha neler bi büronun ödemedigini diğer siteler verirmi
Olabilir ben bmwnin yazdıgına olmaz. dedim dostum@Admin in vermesi lazım kanka madem ki sponsordu normali bu yani. Birileri bu foruma güvenip mağdur oluyorsa forum sahibinin karşılaması gerekir.
Olabilir ben bmwnin yazdıgına olmaz. dedim dostum
yeri istanbuldur neresi olcak baska mqçok zor abi. vermiyom diyor adamlar. yerini yurdunu bilsek alacam da
Yani kanka başka büro ziksin başkası ödesin öyle şey mi olur mk meto saçmalıyor
ben neden sacmaliyorum sonuçta admin in geliride sponsor sitelerden onlardan almadan kazanç saglamadan nasıl verebilir. Hata yapan sitenin açığını diğerleri kapatsin demiyorum kiYani kanka başka büro ziksin başkası ödesin öyle şey mi olur mk meto saçmalıyor bazen.
Dun gece sovu kacirdin metoben neden sacmaliyorum sonuçta admin in geliride sponsor sitelerden onlardan almadan kazanç saglamadan nasıl verebilir. Hata yapan sitenin açığını diğerleri kapatsin demiyorum ki
Hangi show u dayı gs Roma kupon show u mu internetim bitti. 2 saat için yeni paket almak istemedim. Çekiliş bana çıkmamışDun gece sovu kacirdin meto
Hangi kanalda başladı kadircan4747showDun gece sovu kacirdin meto
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!