Dun gece burada 800 tl lik sowHangi kanalda başladı kadircan4747show
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dun gece burada 800 tl lik sowHangi kanalda başladı kadircan4747show
Zaten hep bu show lar ben uyurken oluyor benim uyumami mı bekliyorsunuzDun gece burada 800 tl lik sow
Zor@kadircan4747 dayı acil 50 lazım cikar mi?
Bonusmu gene@kadircan4747 dayı acil 50 lazım cikar mi?
Yok lazım at da pazar günü dönerimBonusmu gene
Yok lazım at da pazar günü dönerim
KRal halledersen sen halledersinGeçmiş olsun Çevikcim.
Fındığı satıp istanbula geliyorum ayağını denk alKRal halledersen sen halledersin
bu oruspu cocukları daha aff odemesı yapmıyor bu ac kopeklerı forumlara nasıl sponsor alıyorlar *** cıldırıfcam mmmBEYLER @Cevik42 dostumuzun 2.700 bakiyesini ödemiyorlar hiçbir kural ihlali veya başka birşeyi yok sitede bunu kabul ediyor hatası olmadıgını ama bakiyeyi ödemiyorlar TWİTTERDA RT YAPARAK DESTEK OLABİLİRSİNİZ BUGUN CEVİGE YARIN SİZE
sanamıbu oruspu cocukları daha aff odemesı yapmıyor bu ac kopeklerı forumlara nasıl sponsor alıyorlar *** cıldırıfcam mmm
yarısı dağıtılacaktı cevo öyle bi cümle duymuştum senden ? ? ?Ödenirse kimsenin haberi olmasın. Dayı belamı siiker
Diğer yarısını da mafya babası kadir dayı çökeryarısı dağıtılacaktı cevo öyle bi cümle duymuştum senden ? ? ?
ben bilmemmm öyle dediydin @kadircan4747 aha dayıya sor hahaha boku yedın cagırdım ? ?Diğer yarısını da mafya babası kadir dayı çöker
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!