kiralinoglu dagitim yaparken etiket atarsınDiğer yarısını da mafya babası kadir dayı çöker
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kiralinoglu dagitim yaparken etiket atarsınDiğer yarısını da mafya babası kadir dayı çöker
Ben çöksem mi hadi yine iyisin abin cezaevine giriyorDiğer yarısını da mafya babası kadir dayı çöker
çevik ayın 2 sinde ben kış uykusuna falan yatabilirim sana dm den payfix papara ıban ne varsa atayım. uyursam falan dagıtımda beni unutmaÖdenirse kimsenin haberi olmasın. Dayı belamı siiker
siikecem zaten?Ödenirse kimsenin haberi olmasın. Dayı belamı siiker
odeme gelsin heleben bilmemmm öyle dediydin @kadircan4747 aha dayıya sor hahaha boku yedın cagırdım ? ?
Elinize saglik . @Cevik42 ilyas gozunaydin.SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. 02.09.2021 TARİHİNDE ÖDEMESİ YAPILACAKTIR.
Sapık hep mikiyonsiikecem zaten?
Ayıp ayıpsiikecem zaten?
Son 13 saat ??Şafak 1
para lazim @Cevik42 bulun bana elemanlarin maasi var?Son 13 saat ??
metelik yokk@muhsinovi para bul cok acigim var yoksa elemanlara senin numarani verecem parami kumarda yedi dicem?
ustumdeki para eleman maasina anca yetio cmetelik yokk
Maaşa zam işe sonustumdeki para eleman maasina anca yetio c
tesi vurgun var yalniz?
Sen bu paraları alıp napıyon dayı ya hayırdır ne iş çeviriyon sen ?ustumdeki para eleman maasina anca yetio c
tesi vurgun var yalniz?
Eleman lazım ğalo ne işi yapiyonpara lazim @Cevik42 bulun bana elemanlarin maasi var?
gel len buraEleman lazım ğalo ne işi yapiyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!