Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı attıysa 50 atarMiktarı bilene önümüzdeki ayın 8inde 10 lira
Dayının attığı para ??
1 tl ?Miktarı bilene önümüzdeki ayın 8inde 10 lira
Dayının attığı para ??
Alsaydın yaAmke o değilde dk 20 milwalle iy bi gol alacaktım oranmuthis di korktum 27 de attilar mke
Kısmet kanka elim gitmedi Chelsea korner aldim dk 20 sıfır kornerAlsaydın ya
Ard arda gelecek serko sakın ollKısmet kanka elim gitmedi Chelsea korner aldim dk 20 sıfır korner
Kasa attım demeKısmet kanka elim gitmedi Chelsea korner aldim dk 20 sıfır korner
Büyük kısmı attım kanka valla yatacak gibiKasa attım deme
Korner işi sıkıntı bilsem derdim girme diye iy 1 alt oynayıp arkana yaslancaktnDk 35 olmuş Chelsea nin daha bi tane korneri yok sansimin mke ben
Bişey batmasın yaslanıncaKorner işi sıkıntı bilsem derdim girme diye iy 1 alt oynayıp arkana yaslancaktn
Lille attı 1.0 burak atti mke pen6 danKorner işi sıkıntı bilsem derdim girme diye iy 1 alt oynayıp arkana yaslancaktn
Chelsea yüklenir şimdi kornerler gelir kardeşim umarımLille attı 1.0 burak atti mke pen6 dan
Umarım reisde bu dk ya kadar bitane atmamış bundan sonra ki mucize cash out da kapandı 1.3 k para gömdüm 1.70 oranaChelsea yüklenir şimdi kornerler gelir kardeşim umarım
Bir tane geldi bakalımUmarım reisde bu dk ya kadar bitane atmamış bundan sonra ki mucize cash out da kapandı 1.3 k para gömdüm 1.70 orana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!