Kg yazdim sildim üst dedim sildim olaya bak mkr ?? .2. yarı 4 korner gelmezse mokoko
Bir tane geldi bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir tane geldi bakalım
@mahmut8021 kimde payfixi var
Sen niye kg var almadn harbi lille baskılı başlamıştı zaten atcağı belliydi inş korner gelir art ardaKg yazdim sildim üst dedim sildim olaya bak mkr ?? .2. yarı 4 korner gelmezse mokoko
1.500 kasayı atmasaydinKg yazdim sildim üst dedim sildim olaya bak mkr ?? .2. yarı 4 korner gelmezse mokoko
Ya kanka tereddüt ettim işte Burak Yılmaz'a guvenemedim mke juve iy dan 6 korner atmış top yuvarlak Chelsea büyük takım 2. Yarı werner lukaku falan girerse olabilir ard arda iki kornere bakar kuponSen niye kg var almadn harbi lille baskılı başlamıştı zaten atcağı belliydi inş korner gelir art arda
O an ki psikoloji öyle olmuyor ki aga. Para ihtiyacı için oynayınca tedirgin oynuyor insan benimde başıma çok geldi. Ama 4 korner imkansız değil hiç belli olmaz 1 dakikada 3 4 korner oldugunuda gördükSen niye kg var almadn harbi lille baskılı başlamıştı zaten atcağı belliydi inş korner gelir art arda
1.3 ünü attim1.500 kasayı atmasaydin
Bana vardı sankiSana borcum varmi la
Çok atmış sın beee. Sana 5 tekli basket bulsaydik 100 er atsaydin daha iyi olurmuş1.3 ünü attim
Sağlık olsunÇok atmış sın beee. Sana 5 tekli basket bulsaydik 100 er atsaydin daha iyi olurmuş
Holiden izlesene kesinti olmuyr ordaMaçı izleyebilecegimiz yer varmi beyler 2. Yarı izlim link atsaniz ?
Holiganbette mi kankaHoliden izlesene kesinti olmuyr orda
YesssHoliganbette mi kanka
Maçı izleyebilecegimiz yer varmi beyler 2. Yarı izlim link atsaniz ?
Maçı izleyebilecegimiz yer varmi beyler 2. Yarı izlim link atsaniz ?
Valla paraya herkesin ihtiyacı var ben kasa 2_3 k olunca slot oynadığm için rahatım o konuda ?O an ki psikoloji öyle olmuyor ki aga. Para ihtiyacı için oynayınca tedirgin oynuyor insan benimde başıma çok geldi. Ama 4 korner imkansız değil hiç belli olmaz 1 dakikada 3 4 korner oldugunuda gördük
Hala slot diyor yahuValla paraya herkesin ihtiyacı var ben kasa 2_3 k olunca slot oynadığm için rahatım o konuda ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!