Yok kapanmazKasa atmadim ama çoğunluğu attım cash şuan açık ama iki maç gelince cash kapanir mi ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok kapanmazKasa atmadim ama çoğunluğu attım cash şuan açık ama iki maç gelince cash kapanir mi ki
Cashleme bekle gelir buKasa atmadim ama çoğunluğu attım cash şuan açık ama iki maç gelince cash kapanir mi ki
Muhtemelen Dormunt maçına açık olurKasa atmadim ama çoğunluğu attım cash şuan açık ama iki maç gelince cash kapanir mi ki
Ascoli geldi kaldı bonner oda gelsin bozayimAskoli zorda olsa won
Ascoli ilk yarı 0.5 demiş 42 gol yokCashleme bekle gelir bu
Şimdi attıAscoli ilk yarı 0.5 demiş 42 gol yok
kapanmazKasa atmadim ama çoğunluğu attım cash şuan açık ama iki maç gelince cash kapanir mi ki
Olum kombine oynayıp niye şansını düşürüyon anlamiyomAnani avradını skmmm ben pazarin maçına oynamışim lan Dortmund maçı pazar maciymis
GolllŞimdi attı
Ikisi gelirse iyi bi paraya bozum olur zatenAscoli geldi kaldı bonner oda gelsin bozayim
Tebrikler. Kapanirsa da şansına geleceği varsa her türlü gelirŞimdi attı
Payfix otmedi kedi. Gerçi uygulama yok otmez dimikapanmaz
Kanka bi maç kaldı gelirse bozarım artık
Kaç verecek merak ediomKanka bi maç kaldı gelirse bozarım artık
Kupon kazancı bölü 1,70Kaç verecek merak ediom
Amke kime gol alsak iy gol gelmiyor yada son dk geliyor simdide bonner atmıyorKaç verecek merak ediom
P6Amke kime gol alsak iy gol gelmiyor yada son dk geliyor simdide bonner atmıyor
Favori yedi bundan sonra rahat gelir gibiAmke kime gol alsak iy gol gelmiyor yada son dk geliyor simdide bonner atmıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!